Erkek Basketbol Takımımız, Aras Cup 2004 turnuvası finalinde Pınar Karşıyaka’ya 1 sayı farkla 76-75 yenilerek ikinciliği elde etti.
Turnuvanın ilk maçında Banvitspor’u 74-66, Tuborg Pilsener’i de 75-73 yenen Erkek Basketbol Takımımız, finalde Pınar Karşıyaka ile karşılaştı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Takımımız, ilk periyodu 19-23, ilk yarıyı da 44-39 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısı büyük bir çekişmeye sahne olurken, Pınar Karşıyaka 3. periyodda 64-57’lik üstünlüğü yakaladı. Maçın 4. ve son periyodunda büyük bir çekişme yaşandı. Pınar Karşıyaka, mücadeleyi 1 sayı farkla 76-75 kazanarak turnuvada şampiyonluğu, Takımımız da ikinciliği elde etti.
Maçta; Khalid El Amin 17, Ratko Varda 16, Marko Piploviç 11, Tolga Tekinalp 9, Nedim Yücel 8, Bekir Yarangüme ve Albert Mouring 6, Reha Öz de 2 sayı kaydetti.
Basketbol Şubesi Kaptanımız Şenol Demirağ, takımımızın turnuvanın genelinde iyi mücadele ettiğini ve Beşiktaş’ın doğru yolda olduğunu söyledi.
