İki ay önce hayata gözlerini yuman eski basketbolcumuz Abdullah İnce anısına düzenlenen basketbol turnuvasında finalde Fenerbahçe’ye 76-74 mağlup olan Erkek Basketbol Takımımız, turnuvada 2.’liği elde etti.
Süleyman Seba Spor Salonu’nda dünün galip takımları Beşiktaşımız ve Fenerbahçe, finalde karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk periyodu 15-9, ilk yarısı da 41-33 takımımızın üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Fenerbahçe oyunu dengelerken, 3. periyodu rakibimiz 1 sayı farkla 60-61 kazandı. Mücadelenin 4. ve son periyodu büyük bir çekişmeye sahne oldu ve Fenerbahçe salondan 76-74’lük skorla galip ayrılarak turnuvada şampiyonluğu elde etti.
Erkek Basketbol Takımımız’ın 2. olduğu Abdullah İnce Basketbol Turnuvası’nda 3.’lük mücadelesi Galatasaray ile Banvitspor arasında oynandı. Maçı 76-72 kazanan Galatasaray, turnuvayı 3. tamamladı.
