HABERLER

24.09.2004

AHMET DURSUN

  • İlhan'la anlaşamadığınızı söylüyorlar, böyle birşey var mı? Bir de Trabzon maçında bir pozisyon vardı, sen, kaleci ve İlhan karşı karşıyaydınız? Topu İlhan'a versen mutlak gol şansı vardı. O anda ne düşündüğünü öğrenebilir miyim?
    Taşkın Akar Arıkan/Tekirdağ

    Bu soru bana çok sık soruluyor. İlhan ile aramızda hiç bir problem yok ve çok iyi anlaşıyoruz. Ayrıca Trabzon maçında on an çalım atmaya karar verdim.





  • Sevgili Ahmet öncelikle Beşiktaş ile sözleşmen ne zaman bitiyor ve sözleşmen bittiğinde yeniden anlaşmak istiyor musun? Yoksa senin de Avrupa'da oynama hayallerin var mı? Trabzon'da attığın gol için tebrikler.
    Sami İstekli/İstanbul

    Beşiktaş ile sözleşmem 1,5 sene sonra bitiyor. Tabi ki sözleymemi yenilemek arzusundayım. Ancak ben de her futbolcu gibi Avrupa'da oynamak isterim.






  • Merhaba Ahmet, siz Beşiktaşlı futbolcular olarak şampiyonluk konusunda inancınız tam mı? Sizce bu temponuz sezon sonuna kadar sürer mi?
    Abdullah Mert /Konya

    Bizin hedefimiz bu tempomuzu sezon sonuna kadar sürdürmek elbette ki. Ve bu tempoyu da sürdürürsek, sezon sonunda yüzde yüz şampiyonuz.




  • Selam Ahmet, niçin gol atıldıktan sonra ilginç ve güzel bir gol sevinci yaşamıyorsunuz? Hep klasik davranışlar sergiliyosunuz.... Mesela Nihat yapardı, peki siz niye takım olarak farklı birşey yapmıyorsunuz?
    B. Doruk

    Sevgili arkadaşım, bizim işimiz şov yapmak değil, başarılı olmak ve doğal bir şekilde sevinmek.




  • Sevgili Ahmet Dursun, seni seviyoruz ancak geçen yıl bencillikle eleştirmiştik uygun durumdaki arkadaşlarına pas vermiyorsun diye. Trabzon maçında boş durumdaki İlhan'ı gene es geçtin ve gol kaçtı. Aman dikkat, önce takım, sonra sen . Ancak böyle yücelirsin Başarılar
    Zeynel

    Ben sizin söylediklerinizin aksine bencil bir futbolcu olduğumu düşünmüyorum. Gerektiği yerlerde arkadaşlarıma da pas atıyorum.



  • Merhaba Ahmet, üniversiteleri ziyaret etmeyi düşünüyor musun?
    Mehmet Hakan Çulcu

    Üniversite ziyaretlerini zaten yapıyoruz. Taleplerinizi Fulya Kamp Tesisleri'ne yapın lütfen.




  • Ahmet merhaba... Sen, İlhan Mansız ve Tümer Metin'in uyumu sence nasıl?
    Engin Bodur

    Bence uyumumuz süper. Umarım böyle de devam edecek.




  • Beşiktaş'a efsane olmuş Şifo Mehmet'ten sonra 10 numarayı giymek senin omuzlarına çok ağır geldi mi? Senin de hedeflerinde Beşiktaş'ta efsane olmak var mı? Ayrıca futbolcu olarak seni çok seviyorum. Benim de arkasında senin ismin yazan 10 numaralı formam var ve hayalim bu formayı sana imzalatıp saklamak. Sana başarılar diliyorum.
    Yasin Akgün

    Şifo Mehmet gibi büyük bir futbolcunun taşıdığı formayı giyiyor olmak onur verici.




  • Merhaba Ahmet.. Bildiğim kadarıyla Almanya'da yetiştin.Alman ve Türk ligini karşılaştırırsan Türkiye Ligi'nde ne gibi artılar ve eksiler var?
    Dingolfing'ten Metin

    Almanya'daki takımlar Türkiye'ye oranla daha disiplinli ve profesyoneller...



  • Doğum günün kutlu olsun, nice senelere!... Bu doğum gününde hangi dileği tuttun? Sen süpersin, unutulmazsın. Her zaman yanındayız.
    Burcu-Gülşah

    Teşekkür ederim. Doğum günümde başta sağlık olmak üzere, Beşiktaş'ın şampiyon olmasını diledim.




  • Selam Ahmet Abi, ben tam bir Beşiktaş hayranıyım. Bir gün inşallah birgün İstanbul'a geldiğimde gelip hepinizle tanışmak istiyorum. Kendine iyi bak.

    Ezgi Ateş

    Teşekkür ederim. İnşallan bir gün seninle tanışırız.




  • Merhaba Ahmet Dursun. Seni ve Beşiktaş'ı gerçekten çok seviyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Avrupa?da oynamak gibi bir hedefin var mı yoksa futbolu Beşiktaş'ta mı bırakmak istiyorsun. Ben Beşiktaş'ın koyu bir taraftarı olarak senin uzun yıllar bu takıma hizmet etmeni istiyorum. Ayrıca şu an Ahmet - İlhan - Tümer üçlüsü bize Ali - Metin - Feyyaz üçlüsünü hatırlatıyor. O dönemdeki muhteşem havayı yakaladınız. İnşallah sayenizde bu sezon şampiyon olacağız. Son olarak tüm takıma başarılar.

    Veli Aktaş / İZMİR

    Bu güzel dileklerin için teşekkür ederim. Tabi ki hedefim Avrupa'da futbol oynamak. Bu arada efsane üçlü (Metin-Ali-Feyyaz) benzetilmek onur verici.





  • Bir şeyi çok merak ediyorum, sen ve senin gibi Almanya'da büyümüş ve futbola orada başlamış bircok futbolcu var Türkiye 1'inci Ligi'nde. Almanya'da kalsaydın veya kalsaydınız futbol kariyeriniz sizce böyle yükselebilir miydi? Yani size Almanya'da aynı şansı verirler miydi?
    MuratB.

    Avrupa'daki işleyiş Türkiye'dekinden çok farklı. O nedenle bununla ilgili bir yorum yapmak da söz konusu değil. Ancak Avrupa'da bir Türk oyuncu olmanın çok da kolay olduğu söylenemez.





  • Sevgili Ahmet Dursun, Sence bu sene Fener'in 103 gollük rekorunu geçebilir miyiz?
    Sabri Ağaoğlu

    Biz de takım olarak Fenerbahçe'nin 103 gollük rekorunu kırmayı hedefliyoruz.




  • Merhaba Ahmet Dursun. Yeni gelen kalecilerden Thomas Mhyre ve Asper size güven veriyor mu? Onların kalede göstermiş olduğu olumlu mücadele sizleri motive ediyor mu?
    Fatih Erdurucan

    Takımımıza yeni katılan kaleci arkadaşlar, ülkelerinde başarılı olmuş isimler. Gösterdikleri performasla tabi ki hepimize güven veriyorlar. Ayrıca onların kalede olması, iyi maçlar çıkarmaları bizi motive ediyor.




  • Merhaba Ahmet, web site'ne bir türlü giriş yapamıyoruz, acaba neden? Hala yapım aşamasında mı? Golcülerin biraz bencil olması gerektiğine bende inanıyorum ama sende biraz fazla değil mi? Örneğin Trabzon maçındaki gibi İlhan müsait durumdayken ona pas vermedin ve basında bu durum senin mükemmel futbolunu gölgeledi.Ayrıca sen sakatlıktan dolayı geride kaldın o yüzden İlhan'a yardımcı ol ki "Gol Kralı" olsun. Gollerinin devamı dileği ile sana ve takıma başarılar dilerim..
    Abbas Öztürk

    Sevgili Abbas, sitem bir haftaya kadar açılacak. Hazırlıklar son aşamasında. Ayrıca ben futbolum konusunda bencil davrandığıma inanmıyorum. İlhan'ın gol kralı olması için bütün takım arkadaşlarım gibi ben de elimden geleni yapmaya çalışacağım.



  • Sayın Ahmet Dursun, Beşiktaş taraftarı seni çok seviyor.. Sen Beşiktaş'ta olmaktan mutlu musun? İlhan Mansız'la gol pozisyonlarında biraz daha birbirinize yardımcı olmanız gerekmiyor mu? İikiniz arasında golü kimin attığı önemli mi? Biz Beşiktaşlılar olarak ikinizden çok gol ve şampiyonluk bekliyoruz.. Sevgilerle..
    Hüseyin Gültekin/İzmir

    Kesinlikle önemli olan takımın başarısıdır. Şahsi başarı gelip geçer. Takımda golleri kimin attığı önemli değildir, önemli olan gol olmasıdır.




  • Sevgili Ahmet, Tümer ve İlhan'la birlikte yeni bir "Metin-Ali-Feyyaz" efsanesi yaratmanızı ümit ediyorum. Sizin aranızda da bu tür bir arkadaşlık ve uyum var mı? Yoksa arkadaşlığınız yalnızca sahada mı kalıyor? Veya aranızda bir kıskançlık, bir uyumsuzluk var mı? Başarılarının devamını diliyorum. Selamlar,
    Aydın Aksakal

  • Merhaba Ahmet, İlhan Mansız'la aranızda bir sorun var mı? Trabzon maçında maç 3-0 iken, İlhan'ı gördüğün halde pas atmadın... Kritik maçlarda kritik goller atıyorsun. Bundan dolayı tebrik ediyorum seni...
    Ünal Dilek

    Bunu sürekli söylüyorum, bizim İlhan ve Tümer'le aramızda hiçbir problem olamaz. Arkadaşlığımız sahada kalmıyor. Futbol dışında da yani özel yaşantımızda da iyi dostuz.




  • Merhaba Ahmet... Hedeflerinden biri de muhakkak ki Avrupa'da oynamaktır.Avrupa'da en çok oynamak istediğin lig hangisidir ve o ligin hangi takımında oynamak istersin?
    Mertol Akoğlan

    İspanya Ligi'nde, Barcelona'da oynamak isterim.




  • Selam Ahmet, öncelikle seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Son haftalarda çok iyi bir performans sergiliyorsun, hiç aklından 'böyle devam edersem Şenol hoca beni Milli Takıma alabilir" diye bir düşünce geçti mi? Milli Takım'ın kadrosuna çağrılmak ve Dünya Kupası'nda mücadele etmek ister miydin?

    Yasemin Alp

    Ben zaten Milli Takım'a çağrılan bir futbolcuydum. Ancak sakatlığımdan dolayı maalesef bir dönem Milli Takım'a çağrılamazdım. Şu anki performansım iyi ve Milli Takım'a çağrılacağıma inanıyor ve Dünya Kupası'na giden kadroda yer almak istiyorum.





  • "Takımda tek rakibim İlhan'dır ve ben ondan daha iyiyim" şeklinde bir demeciniz oldu mu? Eğer böyle bir demeciniz gerçekten varsa sizce bu demeç takım içindeki huzuru bozar bir nitelikte değil mi?
    Nagehan Tura

    Böyle bir demecim olmadı.




  • Şampiyon olursak sence bu kadro ile Şampiyonlar Ligi'nde ilerleyebilir miyiz; kadro yeterli mi?
    Eray/Trabzon

    Bence kadromuz yeterli, ancak daha başarılı olmak için teknik heyetimiz transfer gerekir diyorsa, doğrudur.




  • İyi günler Ahmet Abi...Almanya'da oynadığın zamanlar genç takımlarda oynadın mı, oynadıysan bir sezonda kaç gol attın
    Hasan Kayık/ Köln

    Almanya'da genç takımlarda oynadım tabi. Ve bu dönemde 30 golden aşağıya düşmezdim.




  • Merhaba Ahmet. Beşiktaş'ta geçmişte top koşturan futbolculardan en çok kimi beğenirdin ve Avrupa'da oyun stilini en çok beğendiğin takım hangisi?
    Erhan, Aslı, Murat

    Geçmişte futbol oynayanlar içinde en çok Feyyaz Abi'yi beğenirim. Oyun stilini beğendiğim takım da Manchester United.




  • Ahmet iyi oynuyorsun koşuyorsun ama niye pas vermiyorsun anlamıyorum?. Bu kadar şahsi olmasan çok daha iyi yerlere geleceksin. Kafanda sadece gol atmak olmasın takımın kazanması daha onemli.
    Okan Erdin

    Bir santrfor gerektiği zaman bencil oynamalıdır. Ala boş pozisyonlarda tabi ki arkadaşıma pas verip gol attırırım. Ayrıca da iddia edildiği gibi çok bencil bir futbolcu olduğumu da düşünmüyorum.



  • Sevgili Ahmet Dursun. Eski hırsını artık göremiyoruz. O hırsı kaybetmenin nedeni nedir? Sakatlık sanırım seni iyi yönde etkiledi, yükselen formunu neye borçlusun?
    Ahmet Mert Çırpan

    Yükselen performansımı düzenli ve çok çalışmama borçluyum.




  • Ahmet abi ben 15 yaşında koyu bir Beşiktaş hastasıyım. Hani hep söylerler ya şampiyon olacağız. (Bunu hepimiz istiyoruz ama) gerçekten sizin gözünüzde şampiyonluk yüzdesi kaçta kaç? Gerçekten öğrenmek istiyorum
    Derinceli Ibrahim

    Bizim Takımımız'da şampiyonluk için inancımız %100...




  • Selam Ahmet... Benim sorum şu; gol attığında neler hissediyorsun. Bir de Beşiktaş'ın Galatasaray ile Ali Sami Yen'de oynayacağı karşılaşmayı final maçı olarak görüyor musun?
    Serdar Tunay

    Gol attığım zaman müthiş bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Çünkü biliyorum ki attığım her gol Beşiktaş için çok önemli. Ayrıca biz tüm Beşiktaşlı futbolcular her maçın bir final olduğunu düşünüyoruz.




  • Merhaba ve tebrik ederim seni Ahmet abi... Fenerbahçe veya Galatasaray gibi Beşiktaş'ın ezeli rakipleri sana astronomik fiyatlar teklif etseler, para için beşiktaş'tan ayrılır mısın?
    Murat Akgün

    Sevgili Murat, böyle bir şeyi hiç düşünmem.




  • Sevgili Ahmet , Ben İstanbul Doğuş Üniversitesi İşletme öğrencisiyim. Seni takım arkadaslarınla ve Sinan Abiyle birlikte üniversitemize panele davet etmek istiyoruz. Bir cevap verirsen sevinirim.
    Evren İşeri

    Davet fakslarınızı Fulya Tesisleri'nin 0 212 227 46 55 no'lu faksına yollayabilirsiniz.




  • Merhaba Ahmet abi. Ben Washington DC, Amerika'dan gonderiyorum sana bu soruyu. Acaba jubileni nerede yapmak istersin? Bir de diyelim ki sen bir takımın teknik direktörüsün o takımda hangi futbolcuları görmek istersin?
    Melda Siyam

    Jübilemi tabi ki Beşiktaş'ta yapmak isterim. Bu arada eğer bir takım yönetseydim, almak iztediğim futbolcular Del Piero, Shewshanko, Vieri, Tugay ve Yıldıray Baştürk olurdu.




  • Merhaba, Beşiktaşımız da gönülleriyle iyi niyetle mücadele içinde oynayan bütün futbolcularımızı çok seviyorum fakat Beşiktaş'ta daha çok sevdiğim özel bir iki futbolcudan birtanesi de sensin. Forvetteki şimdiki parnerin İlhan ile iyi bir ikili olduğuna sen inanıyor musun? İlhan'la saha içinde ve saha dışında çok iyi anlaşıp anlaşmadığını merak ediyorum. Ben çok azda olsa İlhan'la attığınız gollerden sonra birbirinizi çekemediğiniz görüyorum.Bu benim düşüncem tabi.
    Ahmet Sağat

    Önemli olan saha içinde takıma yararlı olmak, saha dışında iyi arkadaşlık yapmamız önemli değil. Ayrıca da uyum içindeyiz. Bir problemimiz yok.




  • Merhaba Ahmet, BJK'ya ilk geldigin zamanlarda ki performansını belirli bir donemden sonra tekrar yakalayamadıgını düşünüyorum ..İlk geldiğin donemdeki o guven gitmiş gibi görünüyor. Büyük takımda oynamanın verdiği bir zorluk mu sence? Yorumların nelerdir ?
    Hüseyin Balcı

    İlk geldiğim zaman da hep aynı performansta oynamadım zaten. Ayrıca şu andaki performansım iyi, ama kötü zamanlar da olabilir. Biz buna hazırlıklıyız. Futbolda her zaman üst performansta oynayamıyorsun. Eğer futbol oynasan bunu sen de anlardın.




  • Öncelikle tebrikler.Benim sorum: antreman bitiminden sonra özel olarak penaltı ve serbest atış çalışması yapıyor musun? Bergama'yı gördün mü? Bu bir davettir.Teşekkürler.
    Nejat Uslu/Bergama

    Antrenmandan sonra her türlü özel çalışmayı yapıyorum. Bu arada Bergama'yı görmedim, tabi ki görmek isterim. Nazik davetinize teşekkür ederim.




  • Sevgili Ahmet Dursun, daha fazla başarı ile Avrupa kapısını açabileceğinizi düşünüyorum. Hedefleriniz ne kadar büyük?
    Belma Çapa

    Şu andaki hedefimiz hem Türkiye liginde hem de Avrupa'da başarılı olmak.
  • Diğer Haberler