BJK Özkaynak Düzeni Futbol Okulları Kış Dönemi, yarın (11 Eylül) başlayacak.
1991-1997 yılları arasında doğan çocukların alınacağı Kış Dönemi, 4’er haftalık periyodlar halinde toplam 36 hafta sürecek. Eğitimler, haftada 2 gün Cumartesi ve Pazar günü verilecek. Öğrenciler; Fulya toprak saha, Fulya çim saha, Çilekli, Akatlar, Avcılar, Bostancı ve Gaziosmanpaşa Seyit Ateş Tesisleri’nde eğitim alabilecek.
BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörü Serpil Hamdi Tüzün, internet sitemize yaptığı açıklamada, kendisinin denetiminde eğitimleri 14 deneyimli antrenörümüzün vereceğini belirterek, şöyle konuştu:
“Biz çocuklara 3 alanda yardımcı olmaya çalışacağız. Birincisi; futbol öğretimi, akıllı oynamak, topa yerden, havadan vurma, iyi pas verme gibi teknik çalışmalar yaptıracağız ve oyun kurallarını anlatacağız. İkinci olarak, çocuğun ailede ve okulda aldığı eğitimi pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Çocuklar futbolu çok sevdikleri için bizim silahımız çok daha güçlü. Ayrıca Beşiktaş kültürünü, tarihini ve Beşiktaş’ın ilkelerini anlatacağız. Zamanı iyi kullanmak, temizlik, fair-play ruhu gibi ortak değerleri de çocuklara aktarmayı hedefledik. Üçüncü olarak, sosyal bir çevrede, bir grup içerisinde çocuğun bir birey gibi davranmasını sağlamak istiyoruz” dedi.
Tüzün, bu çalışmaların sonunda çocuğun futbolunu büyük ölçüde geliştireceğini vurgulayarak, “Çocuğun yeteneğine bağlı olarak, hangi ortama uygunsa oraya yerleştireceğiz. Bu Beşiktaş’ın bir grup takımı veya bir okul takımı da olabilir. Ayrıca bu çalışmalarımızla geleceğin Beşiktaş taraftarını da oluşturmak en büyük hedefimiz” şeklinde konuştu.
BJK Özkaynak Düzeni Futbol Okulları ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler (212) 227 90 03 ve (212) 227 00 68 numaralı telefonları arayabilirler.
