Futbol Takımımız, 3 günlük iznin ardından bu akşam (6 Eylül) yaklaşık 1,5 saat süren idmanla Sakaryaspor maçı hazırlıklarına yeniden başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışmaya; A Milli Takım’da bulunan İbrahim Toraman, Okan Buruk, Ümit Milli Takım’daki İbrahim Akın, A2 Milli Takımı’nda yer alan Çağdaş Atan ile kendi ülke takımlarında bulunan Norveçli John Carew, Romen Daniel Pancu ve Mısırlı Ahmed Hassan katılmadı.
Haftanın ilk çalışmasına koşu ile başlayan ekibimiz, daha sonra guruplara ayrılarak 1 saate yakın kondisyon çalışması yaptı. Bir süre dar alanda pas çalışması yapan ekibimiz, idmanı yarım sahada çift kale maç oynayarak tamamladı. Kalecilerimiz, Kaleci Antrenörlerimiz eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.
Bu akşamki çalışmada Kaan Dobra ile Juanfran takımla birlikte idmanlara başladı. Geçen sezon geçirdiği sakatlık sonrası ameliyat olan ve uzun bir süredir tek başına çalışmalarına devam eden Menajer-Oyuncumuz Tayfur Havutçu da, idmanın kondisyon çalışması yapılan bölümünde takımla birlikte antrenmana katıldı.
Ekibimiz, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını yarın (7 Eylül) sabah yapacağı idmanla sürdürecek. Futbol Takımımız, İkinci Lig A Kategorisi takımlarından Karagümrük’le Çarşamba günü bir hazırlık maçı yapacak.
