HABERLER

18.08.2004

Engellilerimiz Kamptan Çok Memnun

Ankara’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın Antrenörü Mehmet Önüt, “Takımın performansından çok memnunum” dedi.


Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 12 Ağustos’tan bu yana Ankara’da kamp yapıyor. Antrenörümüz Mehmet Önüt, çalışmalarını günde çift idman yaparak sürdürdüklerini belirterek, “Sabah idmanlarında kuvvet ve şut, akşam çalışmalarında ise topla takım antrenmanları yapıyoruz. Günde 4 saat çalışırak, 26 Eylül’de başlayacak olan lige iyi hazırlanmak amacındayız” dedi.



Oyuncularımızın Ankara’daki kamptan çok memnun olduklarını vurgulayan Önüt, “Şu anda önem verdiğimiz şey, takımımızın bu kamp dönemi boyunca verimli çalışması. Oyuncularımdan kampla ilgili çok olumlu tepkiler alıyorum. Her geçen gün takımımız daha iyiye gidiyor” şeklinde konuştu.



Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tesislerinde kaldıklarını ve bir kondisyonerin de kendilerine yardımcı olduğunu belirten Antrenörümüz Mehmet Önüt, “Türk Silahlı Kuvvetleri bize çok büyük destek oluyor. Kendilerine teşekkür ederiz. Kampımız 21 Ağustos’ta sona erecek. İstanbul’a döndükten sonra bazı hazırlık maçları yapmayı düşünüyoruz. Hedefimiz takım olarak elimizden gelen herşeyi yaparak, Beşiktaş’ı hem Türkiye hem de Avrupa’da hedeflenen noktaya taşımaktır” dedi.


Diğer Haberler