HABERLER

12.08.2004

Başkanımız’dan Ziyaret

Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ı makamında ziyaret etti.


Başkanımız Yıldırım Demirören, İkinci Başkanımız Murat Aksu, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Futbol Şubesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Pazarlama ve Lisansörlükler Komitesi Başkanımız Adnan Demir, Tesisler Komitesi Başkanımız Hüseyin Yücel, Yatırımlar Komitesi Başkanımız İlhan Durusoy ve Futbol Alt Yapı Komitesi Başkanımız Sinan Vardar da ziyarette hazır bulundu.



Başkanımız Yıldırım Demirören, ziyarette yaptığı konuşmada; “İyi bir Beşiktaşlı olan İstanbul Emniyet Müdürümüz Sayın Celalettin Cerrah, Beşiktaş’ın ihtiyacı olduğu her zaman yanımızdadır. Müdürümüze ben şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.



Ziyarette Başkanımız, Cerrah’a forma ve plaket hediye etti. Celalettin Cerrah da Başkanımız Yıldırım Demirören ile Yönetim Kurulu üyelerimizi seçilmelerinden dolayı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu ve plaket hediye etti.




Diğer Haberler