Yeni transferimiz Tayfun Korkut, takımımızla çıktığı ilk idmandan sonra internet sitemize yaptığı açıklamada, “İçimde çok tatlı bir heyecan var. Beşiktaş’a güzel günler yaşamak için geldim” dedi.
Milli futbolcu Tayfun Korkut, Beşiktaş gibi büyük bir Camia’ya geldiği için çok mutlu olduğunu ve takımdaki bir çok oyuncuyu önceden beri tanıdığını belirterek, şöyle konuştu:
“Son iki sezondur aralıklarla Beşiktaş’la görüşüyorduk. Kısmet bugüneymiş. Bugün de ilk idmanıma çıktım. Zaten takımdaki futbolcuların çoğunu tanıyorum. Hepsi önceden benim arkadaşım. Kendileri beni çok iyi ve sıcak bir ortamda karşıladır. Şu anki duygularımı; “Çok mutluyum” diye özetleyebilirim. 4 iyi yılın ardından yurda dönüp, Beşiktaş gibi büyük Camia’da futbol oynayacak olmaktan dolayı çok gururluyum. İçimde çok tatlı bir heyecan var. Bu heyecanımı sahaya çıktığımda sahip olduğum özgüvenimle birleştirerek, Beşiktaş’ın başarıdan başarıya koşması için mücadele edeceğim. Beşiktaş’a güzel günler yaşamak için geldim ve takım arkadaşlarımla birlikte bu güzel günleri yaşatacağıma da inanıyorum.”
