HABERLER

10.08.2004

Yeni Kartallar İdmanda

Juanfran ve Tayfun Korkut, ilk kez takımla birlikte bu sabah (10 Ağustos) çalıştı. Antrenmanda sakatlanan Serdar Özkan’ın durumunun iyi olduğu açıklandı.


Futbol Takımımız, Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, 2 günlük iznin ardından bugün (10 Ağustos) başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sabah yapılan idmana yeni transferlerimiz Juan Francisco Gargia (Juanfran) ile Tayfun Korkut da katılarak, ilk kez takımla birlikte çalıştılar.



2 saati aşan antrenmana tedavisi devam eden Menajer-Oyuncumuz Tayfur Havutçu dışında bütün futbolcularımız katılırken, oyuncularımızın performansı üst düzeydeydi.



Isınma hareketleriyle başlayan ve bir süre dar alanda çok pas çalışması yapan futbolcularımız, daha sonra iki gruba ayrıldı. İlk grup Kondisyonerimiz Javier Minano Espin yönetiminde kondisyon çalışmaları yaparken, diğer gruptaki oyuncularımız Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque idaresinde minyatür kale maç yaptı. Daha sonra gruplar yer değiştirdi.



İdmanın son bölümünde sakatlık geçiren Serdar Özkan, antrenmanı bırakırken, Kulüp Doktorlarımız, yapılan kontrolleri sonucunda genç futbolcunun durumunun iyi olduğunu söyledi. Serdar Özkan, yarın (11 Ağustos) takımla birlikte çalışmalara devam edebilecek.



Antrenmanda kalecilerimiz Oscar Cordoba, Murat Şahin ve Ramazan Kurşunlu, kaleci antrenörlerimizle birlikte çalıştı.



Takımımız, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın (11 Ağustos) sabah ve akşam yapacağı çift idmanla sürdürecek.


Diğer Haberler