HABERLER

29.07.2004

Nezaket Ziyareti

Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki binasında gerçekleştirilen nezaket ziyaretine Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı. Başkanımız Yıldırım Demirören, “Sayın Topbaş’la dostluğumuz Beyoğlu Belediye Başkanlığı dönemine dayanır. Kamuoyu kendisini Beyoğlu’na ve spora verdiği büyük hizmetlerden dolayı yakından tanıyor. Bundan sonra da spora yapacakları hizmetlerde yanlarında olacağız ve sonuna kadar destek vereceğiz. Sayın Topbaş’a, benim ve Yönetim Kurulumuz adına övgü dolu sözlerinden dolayı da teşekkür ederim” dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “100 yılı aşkın geçmişi olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Sayın Başkanı ve Yöneticileri göreve seçilmemizden dolayı, tebrik ziyaretine gelmişlerdir. Başkan Yıldırım Demirören’i her zaman takdir eden bir insanım. Kendisi ve ekibini de göreve başlamalarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.



Kadir Topbaş, ziyaret sırasında Başkanımız Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e spor politikaları hakkında bilgiler verdiğini belirterek, “Bu konuda bir platform oluşturma fikrimiz olduğundan bahsettim. Sağolsunlar kendileri de bu teklifime olumlu cevap verdiler. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.



Ziyaret sonrasında Başkanımız Yıldırım Demirören ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, birbirlerine plaket takdim ettiler.


Diğer Haberler