HABERLER

22.06.2004

Hazırlık Maçlarının Programı

Futbol takımımızın 5-23 Temmuz tarihleri arasında, Avusturya ve Almanya’da yapacağı kampta oynayacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu.


Futbol Takımımız hazırlık kampının Avusturya bölümü için 5 Temmuz’da İstanbul’dan ayrılacak ve 17 Temmuz’a kadar Avusturya’nın Salzburg şehrinin Anif bölgesinde çalışacak. Takımımız 5-17 Temmuz tarihleri arasında 4 hazırlık maçı oynayacak.



Futbol takımımız; Salzburg, Dinamo Tiflis ve Bröndby Kopenhagen takımlarının yer aldığı Alpen Cup Turnuvası’nda ilk maçını, 7 Temmuz’da Bröndby Kopenhagen takımıyla yapacak. Ekibimiz maçtan galip ayrılırsa 9 Temmuz’da diğer eşleşmenin galibi ile finalde karşılaşacak; ekibimiz ilk maçını mağlüp bitirirse diğer mücadelenin mağlübi ile 3.’lük maçı oynayacak.



Futbol Takımımız 14 Temmuz tarihinde Herta BSC Berlin, 16 Temmuz’da da 1860 Münih ekipleriyle Almanya’nın Rosenheim şehrinde özel maçlarda karşı karşıya gelecek.



Futbol Takımımız, 17 Temmuz tarihinde Avusturya’dan ayrılarak kampın Almanya bölümü için Sonnhof Bad Worishofen bölgesine geçecek. Takımımız burada Feyenoord Rotterdam, Arminia Bielefeld ve Partizan Belgrad ekipleriyle birlikte Alpen Cup Turnuvası’nda mücadele edecek. Takımımız 21 Temmuz’da Partizan Belgrad ile Kempten’de oynayacağı maçı galip tamamlarsa, finali 22 Temmuz tarihinde diğer eşleşmenin galibi ile yapacak. Takımımız ilk maçını mağlüp bitirirse, diğer eşleşmenin mağlübi ile 3.’lük mücadelesinde karşı karşıya gelecek.



Avusturya ve Almanya kamplarında toplam 6 maç oynayacak olan ekibimiz, 23 Temmuz günü Münih’ten uçakla İstanbul’a hareket edecek.


Diğer Haberler