Daha önce anlaşmaya vardığımız Veysel Cihan, 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Akaretler’deki Kulüp binamızda gerçekleştirilen Veysel Cihan’ın imza törenine, Futbol Şubesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay ve Yöneticimiz Yahya Kemal Gencer katıldı.
Futbol Şubesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, “1 saat önce İbrahim ile imza atmıştık. İmzalarımız devam ediyor. Gençlerbirliği’nden Veysel’le de anlaştık. Veysel’i çok beğeniyoruz. Beşiktaş’ta iyi bir yer bulacağına inanıyorum. Kendisi hakkında Teknik Direktörümüz Del Bosque’nin görüşleri de çok olumlu. Hayırlı olsun” dedi.
Büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Veysel Cihan, “Ancak buraya gelmek kadar burada başarılı olmakta önemlidir. İnşallah her iki tarafa da hayırlı uğurlu olur” şeklinde konuştu.
Veysel Cihan, açıklamaların ardından basın önünde 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
