Gaziantepspor’dan transfer ettiğimiz İbrahim Toraman, internet sitemize yaptığı özel açıklamada, “Beşiktaş’a şampiyonluklar yaşamak için geldim. BJK İnönü Stadı’na çıkacağım günü iple çekiyorum” dedi.
3 yıllık anlaşmaya vardığımız İbrahim Toraman, BJK İnönü Stadı’nda taraftarlarımızın karşısına Beşiktaş forması ile çıkacağı günü iple çektiğini belirterek, şöyle konuştu:
“Beşiktaş’ı çok seviyorum. BJK İnönü Stadı’na çıktığım zaman tüylerim diken diken oluyordu. Bu nedenle BJK İnönü Stadı’na Beşiktaş formasıyla çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarımız ile buluşmak için can atıyorum. Türkiye’nin en büyük camialarından birisine geldim. Böyle bir camiaya geldiğimi için son derece mutluyum. Buraya geldikten sonra sorumluluğumun bir kat daha arttığını biliyorum. Artık benim için yeni bir dönem başlıyor ve Beşiktaş formasıyla şampiyonluklar yaşamayı çok istiyorum. ”
Bir çok takımdan transfer tekliği aldığı için bu sabaha kadar kafasının çok karışık olduğunu belirten İbrahim Toraman, “Artık kafam çok rahat. Çünkü istediğim bir Kulübe ve Camia’ya geldim. Beşiktaş benim başarılı ve mutlu olabileceğim bir yer. Vizyonu çok geniş bir Kulübe geldiğimi biliyorum. Çok iyi çalışıp kendimi lige hazırlayacağım. Hedeflerim büyük ve kendime güveniyorum. İnşallah takım arkadaşlarımla birlikte büyük başarılar kazanırız” dedi.
İspanyol Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque’nin büyük bir hoca olduğunu belirten oyuncumuz, “Del Bosque’nin transferi çok önemli bir iş. Del Bosque, bizim kalitemizi daha da üst seviyelere çıkartacaktır” şeklinde konuştu.
İbrahim Toraman, Yönetim Kurulumuz’un çok iyi transferler yaptığını ve bu sezon taraftarımızın desteğini de arkamıza alarak, takımımızın şampiyon olacağına inandığını sözlerine ekledi.
