HABERLER

28.02.2002

Dilekçe Kurul´dan döndü

Sayın Nevzat Demir’in Yönetim Kurulumuz’a gönderdiği dilekçenin içeriği kabul edilmedi.

Kulübümüzün 4770 sicil no’lu ve Divan Kurulumuz’un 595 numaralı üyesi değerli Beşiktaşlı Sayın Nevzat Demir’in bir Beşiktaşlı olarak kulübe maddi manevi katkıları, sadece BJK ailesi tarafından değil, tüm spor camiası tarafından da takdir ve gıpta ile takip edilmektedir.
Hiçbir menfaat ve taraf gözetmeksizin, Beşiktaşlılığı en ali bir şekilde yürüten bu değerli şahsın, 24.02.2002 tarihinde düzenlenen BJK Olağan Mali ve İdari Genel Kurul Toplantısı’nda görmüş olduğu haksız ve Beşiktaş geleneklerine uygun olmayan çirkin tepki, kabul edilebilir boyutta değildir.
Sayın Demir’in iyi niyetle ve geçmişten bugüne BJK’nın katettiği mesafeleri göstermek amacıyla dile getirmek istediği gerçeklere karşı, Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba’nın adının kullanılarak Sayın Demir’e ölçüsüz bir şekilde hakaret edilmesi tüm Beşiktaş camiasında şiddetle kınanmaktadır.
Bugün, yapılması gereken, Sayın Nevzat Demir’e sahip çıkmak ve onun manen kırılmış olan gönlünü onarmak tüm Beşiktaş ailesinin ortak görevi olmalıdır. BJK Yönetim Kurulu olarak başta bizler bu vazifeyi üstleniyor, Sayın Demir’in anlık bir duyarlılık ve heyecanla Yönetim Kurulumuz’a iletmiş bulunduğu dilekçenin içeriğini kabul etmediğimizi bildirmek istiyoruz.
BJK YÖNETİM KURULU

Diğer Haberler