Brezilyalı futbolcu, Kulübümüz’le 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz Pazar akşamı İstanbul’a gelen Brezilyalı savunma oyuncusu Marinho, 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak Beşiktaşlı oldu.Brezilyalı futbolcu, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, büyük bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu belirterek, “Artık yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Altınsay ise Marinho’nun Brezilya’nın önemli futbolcularından biri olduğunu kaydederek, “İnanıyorum ki Marinho, Beşiktaş’ta bir dünya yıldızı olacak. Böylesine kaliteli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyum” diye konuştu. Marinho, imza töreni sonrası, giyeceği 27 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına poz verirken, Brezilyalı oyuncunun yarın sabah yapılacak antrenmana katılacağı bildirildi.
Yönetici İbrahim Altınsay, transferi henüz kapatmadıklarını, Real Sociedad’dan kiralamayı düşündükleri Gürcü futbolcu Demetradze için çalışmaların sürdüğünü de kaydetti.
Mali kongre 24 Şubat’ta
Bu arada, yapılan olağan yönetim kurul toplantısından sonra bir açıklama yapan İletişim Komitesi Başkanı Mete Düren, muhalefetin, Kurban Bayramı’nın 3. gününe rastlaması nedeniyle ertelenmesini istediği mali kongrenin, planlandığı gibi 24 Şubat’ta yapılacağını söyledi.
