BEŞİKTAŞ - NAPOLİ

01 KASIM 2016 20.45

BEŞİKTAŞ

1
1

NAPOLİ

MAÇ DETAYI

Vodafone Arena'da maç berabere sona erdi.

Cenk sarı kart gördü.

Hamsik'in golüyle Napoli eşitliği yakaladı.

Marques çıktı, Zielinski oyunda.

Jorginho çıktı, Diawara oyuna girdi.

|GOL| |GOOOOOOOLLLL| |GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL| RICARDOOOOOOOOOOOOOOO QUARESMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quaresma'nın penaltı golüyle 79. dakikada 1-0 öne geçtik.

Sol kanattan gelişen atakda topla buluşan Faouzi Ghoulam yerden pasını Dries Mertens'e attı. Mertens de bekletmeden pasını ceza sahası çizgisi üzerindeki takım arkadaşı Lorenzo Insigne'ye attı. Lorenzo Insigne, hafif sol çaprazdan topun gelişine sağ ayağıyla şutunu çekti, bu şut farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

Gökhan İnler'in yerine Oğuzhan Özyakup oyunda.

Gabbiadini yerine Mertens oyuna girdi.

Jorginho sarı kart gördü.

Sağ taraftan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından topla tekrar buluşan Faouzi Ghoulam, ortasını ceza alanına doğru gönderdi. Marcelo Guedes'in uzaklaştırmak istediği top ceza sahası içi sol çaprazına düştü. O noktada Jose Callejon, topun gelişine şutunu çekti, top doğrudan auta gitti.

Gökhan İnler sarı kart gördü.

İkinci yarı başladı Başarılar Beşiktaş

Vodafone Arena'da ilk yarı sona erdi.

Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Vincent Aboubakar sağ ayağıyla sert bir şut çekti ancak kaleci Pepe Reina üzerine gelen bu şutu kontrol etti.

Sol kanattan Ricardo Quaresma ortasını ön direğe doğru yaptı. O noktada Kalidou Koulibaly topu uzaklaştıramadı ve top Atiba Hutchinson'ın önünde kaldı. Atiba, ceza sahası içi sol çaprazından çok sert bir şut çekti ancak top yan kale direğine çarpıp auta gitti.

Dusko Tosic, yerini Cenk Tosun'a bıraktı.

Sol kanatta Tolgay Arslan rakibinden çok güzel sıyrıldıktan sonra ortasını penaltı noktasının hemen soluna doğru gönderdi. Bu noktada Vincent Aboubakar topun gelişine şutunu çekmeyi başardı ancak top kalenin üstünden auta çıktı.

Allan Marques'in havadan pasını iyi kontrol eden Manolo Gabbiadini, ceza sahası içi sağ çaprazından şutunu çekti ancak kalecimiz Fabricio Agosto ayaklarıyla bu şutu kurtarmayı başardı.

Orta sahadan defansın arkasına uzun gönderilen topu kontrol eden Vincent Aboubakar'ın ceza sahası içi sağ çaprazından çektiği şut ağlarla buluştu ancak daha öncesinde Aboubakar topu önüne alırken rakibi, Kalidou Koulibaly'e faul yaptı.

Orta sahada topla buluşan Gökhan İnler topu ceza alanı sol tarafına doğru şişirdi ancak Vincent Aboubakar'dan önce Napoli savunması topu uzaklaştırdı.

Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Faouzi Ghoulam son çizgiye indikten sonra ortasını ön direğe doğru gönderdi. O noktada Manolo Gabbiadini topa vurmayı başardı, kaleci Fabricio bu şutu kurtarmayı başardı.

Vodafone Arena'da maç başladı Galibiyet için bastır Beşiktaş

Taraftarlarımız, Vodafone Arena'daki yerlerini aldı.

Futbolcularımız, taraftarlarımızı selamladı.

Kara Kartallar maça ısınıyor.

Vodafone Arena maça hazır!

Beşiktaşımızın Napoli maçı kadrosu

Asil formalarımız, Napoli maçı için Vodafone Arena'da futbolcularımızı bekliyor.

Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg’un yardımcılıklarını Jake Collin ve Simon Bennett yapacak. Ian Hussin dördüncü hakem olacak.

Beşiktaşımız, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında Napoli ile Vodafone Arena'da karşılaşacak. Siyah-beyazlılarımız, 4. maçlar öncesi grupta 5 puanla ikinci sırada yer alıyor. Rakibimiz Napoli, 6 puanla lider durumda. Futbol Takımımız, Napoli ile deplasmanda oynadığı maçtan 3-2 galip ayrılmıştı. Beşiktaşımız, Napoli'yi mağlup ederek gruptan çıkma yolunda avantaj elde etmek istiyor.

MAÇIN KÜNYESİ

YER

Vodafone Arena

TARİH

01 KASIM 2016 20.45

ÖNEMLİ ANLAR

Cenk

Hamsik

Marques-Zielinski

Jorginho-Diawara

Quaresma

Gökhan İ.-Oğuzhan

Gabbiadini-Mertens

Jorginho

Gökhan İ.

Tosic-Cenk

MAÇ KADROSU

BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş

NAPOLİ

Maurizio Sarri

KADRO

Fabricio Ramirez

Andreas Beck

Marcelo Guedes

Luiz Rhodolfo

Dusko Tosic

Atiba Hutchinson

Gökhan İnler

Tolgay Arslan

Ricardo Quaresma

Adriano Correia

Vincent Aboubakar

YEDEKLER

Tolga Zengin

Atınç Nukan

Gökhan Gönül

Kerim Frei

Olcay Şahan

Oğuzhan Özyakup

Cenk Tosun

KADRO

Pepe Reina

Elseid Hysaj

Nikola Maksimovic

Kalidou Koulibaly

Faouzi Ghoulam

Allan

Jorginho

Marek Hamsik

Jose Callejon

Manolo Gabbiadini

Lorenzo Insigne

YEDEKLER

Rafael Cabral

Vlad Chiriches

Emanuele Giaccherini

Christian Maggio

Piotr Zielinski

Amadou Diawara

Dries Mertens