HABERLER

03.06.2018

MASA TENİSİ

Masa Tenisi Takımımız Türkiye Kupası’nda Şampiyon Oldu

Masa Tenisi Türkiye Kupası Finalleri, 2-3 Haziran tarihlerinde Tozkopran Spor Salonu’nda oynandı.

Masa Tenisi Takımımız, son 16 turunda İzmir Bş. Bld.’yi 3-0 yendi. Çeyrek finalde İstanbul Bş. Bld.’yi 3-0 ile geçen ekibimiz, yarı finalde Garanti Koza’yı büyük bir çekişmeye sahne olan maçta 3-2 yendi ve adını finale yazdırdı. Finalde Fenerbahçe ile karşılaşan siyah-beyazlılarımız, üstün bir oyun sonunda maçı 3-1 kazandı ve Türkiye Kupası’nın sahibi oldu.

Masa Tenisi Takımımız, final maçının ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Masa Tenisi Takımımızın başarılarıyla büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“İnanılmaz bir mutluluk duyuyorum. Masa Tenisi Takımımız kupalara doymuyor. Fenerbahçe’yi yenerek Türkiye Kupası’nı kazandık. İdari ve teknik ekip ile oyunculara teşekkür ediyorum. Balkan kupasını kazandık. Oyuncularımızdan kurulu milli takımımız Avrupa Şampiyonu oldu. Süper Lig’de şampiyon olduk. Bize mükemmel bir sezon yaşattılar. Hiç yabancı oyuncumuz yok. Türk oyunculardan oluşan bir takımla kupaları kaldırdık. Akdeniz Oyunları ve Olimpiyat Oyunları’nda oyuncularımız ülkemize kupalar kazandırmaya devam edecek. Camiamıza hayırlı olsun.”

Masa Tenisi Takımımızın Antrenörü Sabahattin Sabrioğlu, zor bir sezonu başarılarla geride bıraktıklarını dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Başkanımız Fikret Orman’a, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter’e teşekkür ediyorum. Zor bir sezonu başarılarla tamamladık. Balkan şampiyonu, Süper Lig şampiyonu ve Türkiye Kupası şampiyonu olduk. Finalde Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek kupaya uzandık. Oyuncularımı kutluyorum. En başarılı sezonlarımızdan birini geçirdik. Camiamıza hayırlı olsun.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli