HABERLER

31.05.2018

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, 1903 KaraKartallar Derneği’nin Sokak İftarına Katıldı

Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Futbol Altyapı, Yapılanma ve Scouting’den Sorumlu Üyemiz Metin Albayrak, Kartal Yuvalarından Sorumlu Üyemiz Hüseyin Mican, Pazarlama ve Sponsorluklar ile Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Üyemiz Hakan Özköse, Denetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Tuncel ile Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, 1903 KaraKartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Nişantaşı’nda düzenlenen sokak iftarına katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen sokak iftarında, taraftarlarımızla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Orman, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Allah tekrarını nasip etsin. Beşiktaş halkın takımı. Halkla beraber iftar yapmaktan dolayı çok mutluyum. Cengiz Sarıkaya ve arkadaşlarına böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ediyorum.”

1903 KaraKartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, Başkanımız Fikret Orman’a plaket ve Azerbaycan Beşiktaşlılar Derneği tarafından hediye gönderilen üstünde Orman ve çocuklarının fotoğrafının olduğu kilimi takdim etti.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli