HABERLER

Beşiktaş Maç Formaları Koleksiyonu Sergisi Beşiktaş JK Müzesi’nde Açıldı

Tutkulu bir Beşiktaş taraftarı olan ve sekiz yaşından itibaren Beşiktaş sevgisini hayatının odak noktası haline getiren forma koleksiyoneri Murat Koçak’ın 1996’dan bu yana özenle biriktirdiği siyah - beyazlı maç formaları, bugün gerçekleşen tören ile Beşiktaş JK Müzesi’nde sergilenmeye başlandı.

Serginin açılış törenine; Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Koleksiyoner Murat Koçak ile çok sayıda davetliler katıldı.

Hakan Özköse, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Taraftarımız için, kulübümüz için bu formalar çok önemli. Murat Koçak’a, formaları burada, müzemizde sergileme olanağı verdiği için çok teşekkür ediyorum. Küçük kardeşlerimiz, yavrularımız da görsünler Beşiktaşlılığı yaşasınlar. Biz bu formalarla çok güzel anılar yaşadık, çok güzel günler geçirdik” diye konuşu.

Bugüne kadar 129 farklı maçta giyilmiş 200’den fazla orijinal forma arasından seçilen ve 1980’lerden günümüze Beşiktaş tarihine tanıklık eden 69 maç forması, bugün özel bir sergiyle Müze ziyaretçileri ile buluştu. İçlerinde, Kulübümüzün efsane oyuncularının imzaları ile ayrı bir değere sahip olan formaların da yer aldığı koleksiyon, unutulmaz maçların hatıraları eşliğinde, zamanda keyifli bir yolculuk vaat ediyor.

Şanlı tarihimizi yansıtan ve spor tarihine ilişkin özgün bilgileri içeren Beşiktaş Maç Formaları Koleksiyonu Sergisi, 30 Mayıs 2018 tarihine kadar müzemizde ziyaret edilebilir.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli