HABERLER

Efsane Formalar Sergisi Beşiktaş JK Müzesi’nde Bugün Açılıyor

Beşiktaş JK Müzesi, çok özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Tutkulu bir Beşiktaş taraftarı olan ve sekiz yaşından itibaren Beşiktaş sevgisini hayatının odak noktası haline getiren forma koleksiyoneri Murat Koçak’ın, 1996’dan bu yana özenle biriktirdiği Beşiktaş maç formaları, bugün Beşiktaş JK Müzesi’nde saat 14:00’te açılışı gerçekleşecek olan sergide ziyaretçileri ile bir araya geliyor.

Bugüne kadar 129 farklı maçta giyilmiş 200’den fazla orijinal forma arasından seçilen ve 1980’lerden günümüze Beşiktaş tarihine tanıklık eden 69 maç forması, bugünden itibaren Beşiktaş JK Müzesi’nde sergilenecek. İçlerinde, Kulübümüzün efsane oyuncularının imzaları ile ayrı bir değere sahip olan formaların da yer aldığı koleksiyon, unutulmaz maçların hatıraları eşliğinde, zamanda keyifli bir yolculuk vaat ediyor.

Şanlı tarihimizi yansıtan ve spor tarihine ilişkin özgün bilgileri içeren Beşiktaş Maç Formaları Koleksiyonu Sergisi, 30 Mayıs 2018 tarihine kadar Beşiktaş JK Müzesi’nde ziyarete açık olacak.