HABERLER

30.04.2018

FUTBOL

2018-19 Sezonu Kombine Yenileme ve Yer Değiştirmeleri Hakkında Bilgilendirme

2018-19 sezonu için kombinelerini yenileyen taraftarlarımız, 2-10 Mayıs tarihleri arasında kombine yer değişiklik işlemlerini gerçekleştirebilecektir.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kapsayan kombineye sahip taraftarlarımız, 2-10 Mayıs tarihleri arasında tüm sezon maçlarını kapsayan kombinelerden satın alabilecektir.

Detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir:

Kombinemin yerini değiştirmek istiyorum, değişiklik yapılabilir mi?

Evet... Vodafone Park’da kombinesi olan ve mevcut yerini 2018-2019 sezonu için yenileyen taraftarlar, kombine yerlerini değiştirmek isterlerse 2 – 10 Mayıs tarihleri arasında Vodafone Park Kombine Satış Ofisi’ne kombinelerinin yerlerini değiştirmek için müracat edebilirler. Kombine yer değişimi aynı kategori içinde ya da üst kategori olarak yapılabilmektedir.

7. kategori kombinemi yeniledim, 8. kategori ile değiştirebilir miyim?

Hayır... 7. kategoriden kombinesi olan taraftarlar, kombinelerini aynı kategori, 6. kategori ya da üstü bölümlerden değiştirebilirler.

Kombinemi yeniledim, VIP – 1903 Blok kombinesi ile değiştirebilir miyim?

Evet... Bilgi almak için 0212 948 19 03 numaralı telefondan VIP – 1903 satış ekibimizle görüşebilirsiniz.

Kombinem yok, değişim döneminde kombine satın alabilir miyim?

Hayır... Kombinelerin genel satışa çıkmasını beklemeniz gerekmektedir.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarını kapsayan kombinem var, tüm sezon maçlarını kapsayan kombineden satın alabilir miyim?

Evet... Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarını kapsayan kombine sahibi taraftarlar, 2-10 Mayıs tarihleri arasında www.passo.com.tr  ya da Kombine Satış Ofisi’ne gelerek mevcut kombineleri yerine istedikleri kategoriden tüm sezon maçlarını kapsayan kombinelerden satın alabilirler.

Kombinemi arkadaşıma devredebilir miyim?

Evet... Vodafone Park’da kombinesi olan ve mevcut yerini 2018-2019 sezonu için yenileyen taraftarlar,  koltuklarını istedikleri kişi adına sezonluk olarak devredebilirler. Devir hakkını kullanmak isteyen taraftarlar, 2 – 10 Mayıs tarihleri arasında Vodafone Park Kombine Satış Ofisi’ne gelmeleri gerekmektedir.

*Parapuan indirimi kullanılarak yenilenen kombinenin bir başkasına devir edilmesi durumunda, yapılan indirim kadar ücretin nakden ödenmesi gerekmektedir.

Kombinemi arkadaşıma devrettim. Tekrar geri alabilir miyim?

Hayır... Kombine devri bir defaya mahsus yapılan işlemdir.

Kombinem var, ayrıca arkadaşımın kombinesini devir alabilir miyim?

Hayır... Her taraftar kendi adına kayıtlı bir (1) adet kombineye sahip olabilir.

Kombine ofisi çalışma saatleri:

Haftaiçi : 10.00 – 19.00 (Pazartesi - Cumartesi)
Pazar : 11.00 – 17.00

Maç günleri kombine satış ofisi kapalı olacaktır.