HABERLER

16.03.2018

GÜNCEL HABERLER

Yılın Spor Markası Beşiktaş JK Oldu

Sportif başarıları ile herkesin beğenisini kazanan, Come to Beşiktaş kampanyası ile dünyaya sesini duyuran, Sessiz Tezahürat ile herkesin dikkatlerini üzerine çeken Kulübümüz, dünyanın en prestijli ödüllerinden Campaign Agency & Brand Of The Year ödüllerinin Türkiye ayağında ‘Yılın Spor Markası’ oldu.

Dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Campaign Agency & Brand Of The Year’ın Türkiye ayağında ‘Yılın Spor Markası’ Kulübümüz oldu. Markaların yaratıcılık ve kampanyalarının yanı sıra bütünsel olarak yıl boyunca elde ettikleri başarıların da göz önüne alındığı ödüllerde, tüm dünyada ses getiren kampanyaları ve aynı zamanda sportif başarılarıyla da öne çıkan Kulübümüz, ‘Spor Takımları&Kulüpleri’ kategorisinde ‘Yılın Spor Markası’ oldu.

Ödül törenine Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Uğur Gökhan Sarı, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Seçil Aygül, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu, Kartal Yuvası Genel Müdürü Serdıl Gözelekli ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Heval Elhüseyni katıldı.

‘Yılın Spor Markası’ ödülünü Kulübümüz adına Uğur Gökhan Sarı aldı. Tüm dünyada bilinen, böylesine önemli bir ödülü almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Sarı, “Beşiktaş JK olarak elde ettiğimiz sportif başarılarılarla beraber, yaptığımız proje ve kampanyalarla da tüm dünyaya sesimizi duyuruyoruz. Come to Beşiktaş ve Sessiz Tezahürat gibi projelerimizin yanı sıra, globalleşme projemiz kapsamındaki faaliyetlerimiz Beşiktaş JK’nın bir dünya kulübü olması yolunda çok önemli adımlar oldu. Aldığımız ödüller de bu projeleri hayata geçirirken bizler için çok önemli bir motivasyon kaynağı oluyor” diye konuştu.