HABERLER

14.02.2018

GÜNCEL HABERLER

Vagner Love, Vodafone Park Kartal Yuvası’nda Taraftarlarımızla Buluştu

Futbolcumuz Vagner Love, Vodafone Park Kartal Yuvası’nda düzenlediği imza gününde taraftarlarımızla bir araya geldi.

Taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği imza gününe Vagner Love, eşi Lene Love ve çocuğu Alice Love ile geldi. Vagner Love ailesiyle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Futbolcumuz Vagner Love, taraftarlarımıza imza dağıtmadan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu karşılama çok güzel, sizi burada görmek çok güzel. Bu ilgi, bu sevgiyi sahada en iyi şekilde oynarak devam ettirmek istiyorum. Ayrıca herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Cuma günü zor bir maç olacak. Konyaspor maçından sonra Bayern Münih maçını düşüneceğiz. Takımımıza yardımcı olmak bireysel anlamda kendimize yardımcı olmaktır. Ben, Negredo, Mustafa ve Larin gol atmayı biliyoruz. Rekabet Beşiktaş’ın lehine olacaktır. İyi bir rekabetin ardından kazanan Beşiktaş olacaktır. Ricardo Quaresma büyük bir futbolcu. Beni burada çok iyi karşıladı. Saha dışında birbirimizi çok iyi anlıyoruz.”

Vagner Love, basın mensuplarına verdiği röportajın ardından taraftarlarımızla bir araya geldi. Love, taraftarlarımızın formalarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli