HABERLER

10.02.2018

GÜNCEL HABERLER

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Basketboldan Sorumlu Üyemiz Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Pazarlama ve Sponsorluklar ile Taraftarlar ve Derneklerden Sorumlu Üyemiz Hakan Özköse, Amatör Şubelerden Sorumlu Üyemiz Erdal Karacan, Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk ve BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli üyelerinin katılımıyla Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Feriye Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklamanın ardından toplantı başkanlık divanı seçimi yapıldı ve toplantı evraklarının imzası için başkanlık divanına yetki verildi. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yönetim kurulu tarafından hazırlanan çalışma raporu ve bilanço ile 2018 yılı tahmini bütçesi, görüşüldü ve onaylandı.

Denetim Kurulu tarafından dönem denetim raporu ve Mali denetim raporu görüşüldü ve onaylandı.

Yapılması planlanan BJK – KABATAŞ VAKFI Anaokulu ve İlköğretim Okulları projesi İcra Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu tarafından üyelere sunuldu, tüm üyelerin onayı ve oy birliği ile Yönetim Kuruluna yetki verildi.

Toplantıda; Sarıyer Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak ağaçlandırma projesi için Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in katılımıyla protokol imzalandı.

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Ahmet Akbalık ve Erşan Ateş’e mütevelli heyeti üyelik belgeleri takdim edildi.

BJK – KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı’nın ardından Başkanımız Fikret Orman ile mütevelli heyeti üyeleri, yenileme çalışmaları süren Kabataş Erkek Lisesi Kültür Merkezi’ni gezdiler.
Fotoğraf: Hakan Bayhan