HABERLER

26.01.2018

GÜNCEL HABERLER

Futboldan İlham Alan Bir İşbirliğinin Kültürle Buluşması Beşiktaş X Les Benjamins

5 Ocak 2018’de satışa çıkan ve sınırlı stok üretilen Beşiktaş X Les Benjamins özel koleksiyonumuza yoğun ilgi gösteren taraftarımıza teşekkürler!

Uluslararası başarılara imza atan Kulübümüz ve İstanbul merkezli sokak giyimi markası Les Benjamins, Beşiktaş JK logosunu Les Benjamins’in Sonbahar Kış 2017/18 koleksiyonundan Moğol esintili desenlerle buluşturan tasarımlar için bir araya geliyor. Hazırlanan kapsül koleksiyon, bir spor kulübü ile bir sokak giyimi markası arasında bir ilk olma niteliği taşıyor. Futbol, kültür ve sokak giyimiyle buluşuyor. 

BJK x Les Benjamins kapsül koleksiyonu, kulübün arşivlerinden ilham alan bir logoyu kullanarak Beşiktaş’ın tarihi mirasına saygı duruşunda bulunuyor. Siyah, beyaz ve bordonun blok renkler olarak kullanıldığı tasarımların kumaşları kotondan kadifeye kadar geniş bir yelpazeden seçildi. Koleksiyonda kullanılan özel jakar için ilham kaynağı, Les Benjamins’in Sonbahar-Kış 2017/18 Moğol koleksiyonu oldu. Beşiktaş’ın tarihi mirası, kültür ve sokak giyimi bu detayların tümüne yansıtıldı.

Beşiktaş X Les Benjamins özel koleksiyonunu incelemek ve satın almak için TIKLAYIN