HABERLER

25.01.2018

SPOR OKULLARI

BJK Spor Okulları Koordinatörü Tuğba Başer: 'Futbolun sadece sahada olmadığını öğretmeye çalıştık'

BJK Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, BJK TV'ye Antalya’da devam eden sömestr kampını değerlendirdi.

Çok yoğun bir program eşliğinde çalıştıklarını belirten Tuğba Başr, şunları söyledi:

“Öncelikle kampımıza katılan tüm spor okullarımıza, öğrencilerimize, Futbol Akademi antrenörlerimize ve yöneticimiz Metin Albayrak'a çok teşekkür ediyorum. Burada her şeyi çocuklar için yaptık. Çok yoğun bir program planlandı. Biraz yorduk çocukları ama eğlenceli de geçti. Sabah ve öğlen olmak üzere iki maça çıkıyorlar ve maçlardan sonra psikolojik eğitim alıyorlar. Bir sonraki günkü antrenmanları da zihinsel antrenman. Zihinsel antrenman çocukların koordinasyon yeteneklerini geliştirmek adına yaptığımız bir çalışma. Spor psikologlarımızı getirdik. Bunun amacı da çocuklara maçtan önce ne yapmaları gerektiğini öğretmek, takım ruhunu aşılamak. Futbolun sadece sahada olmadığını öğretmeye çalıştık. Animasyonlarla çocuklar akşamları çok eğleniyorlar. Biz de onlarla beraber eğleniyoruz. Futbol Takımımızın Beslenme ve Diyet Uzmanı Müge Özyurt Şafak'ı davet ettik. Çocuklarımıza ve antrenörlerimize eğitim verdi. Normal yaşamlarında nasıl beslenmeleri gerektiğine dair bir sunum hazırladı. Buraya kadar geldi ona da teşekkür ediyorum.

UNIBJK'lı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nahit Tunador da bizleri ziyaret etti. Bizim için UNIBJK'lı arkadaşlarımızı organize etti. UNIBJK'lı arkadaşlarımız bizlere çok yardımcı oldular. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık diyorum. ETS ekibine de çok teşekkür ediyorum. Organizasyonu birlikte yaptık. Onlar da büyük bir ekiple geldiler ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah buradan tüm çocukları mutlu göndermeyi başaracağız. Tek isteğimiz bu, buradaki her şey onlar için.

Burada emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaş Spor Okulları olarak çok ufak bir ekibimiz var ama burada büyük bir organizasyon gerçekleştirdik. İsimlerini özellikle söylemek istiyorum. Çünkü hepsi çok değerli. BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, BJK Spor Okulları Denetim Sorumlumuz Serdar Uygun, BJK Fulya Futbol Okulu Teknik Sorumlumuz Tayfun Uzunkaya, Psikoloğumuz ve aynı zamanda BJK Spor Okulları Organizasyon Sorumlumuz Yeliz İçen, ilk başta bizim kadromuzdaydı ama Futbol Akademi'ye kazandırdığımız Oğuz Sarğın burada ciddi emekler sarf ettiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. BJK TV ailesi de buradaydı onlara da çok teşekkür ediyorum.”