HABERLER

25.01.2018

SPOR OKULLARI

Metin Albayrak’tan Beşiktaş JK Spor Okulları Sömestr Kampına Ziyaret

Futbol Altyapıdan Sorumlu Üyemiz Metin Albayrak, Beşiktaş JK Spor Okulları Sömestr Kampı'nda; BJK Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, Spor Okullarımızın Organizasyon Sorumlusu Psikolog Yeliz İçen ve Futbol Akademi Eğitim Danışmanı Belgin Şahindoğan, Futbol Akademi antrenörlerimiz; Recep Ömer Gülen, Faruk Hakan Şahin, Cem Özden ve kaleci antrenörü Ekrem Köse ile bir araya geldi.

Kamp çalışmaları hakkında bilgi alan Metin Albayrak daha sonra kampta antrenörlerimize gönüllü olarak yardım eden UNIBJK'lı öğrencilerle tanıştı ve yardımlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti. 

Ziyarette BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Albayrak, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Başta futbol okullarının başındaki Tuğba hanım ve tüm çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum. Biraz önce geldim ve gezdim. Yarın son günde etkinliklere katılacağım. Yarın ödül töreninde kampa katılan çocuklarımıza ödüllerini vereceğiz. Müthiş bir katılım. Buraya katılan okullara çok teşekkür ediyorum. Türkiye'nin her yerinden Türkiye dışından okullarımızdan çocuklarımız geldi. Harika bir ortam. Her tarafta Beşiktaşlı çocuklarımız var. Onların bağırışları, koşuşturmaları insana gurur veriyor. Buradaki hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Müthiş bir ortam yapmışlar. Şu ana kadar organizasyonda hiçbir eksiklik yok. Burada altyapı hocalarımız da destek veriyor. İşbirliği yapıyoruz. 800 küsür oyuncuyu altyapıdaki hocalarımız da izliyor. Altyapımıza kazandırmak amaçlı gözlemliyoruz. Spor okullarımızdaki hocalarımızla birlikte koordineli bir işbirliği yapıyorlar. Beşiktaşlı olarak taraftar ve yönetici olarak bu kadar güzel bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ediyorum” dedi.