HABERLER

07.01.2018

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Antalya Agora Kartal Yuvası Açılış Törenine Katıldı

Başkanımız Fikret Orman ile birlikte Kartal Yuvalarından Sorumlu Üyemiz Hüseyin Mican, Yeni Yatırımlar ve Tesislerden Sorumlu Üyemiz Hakan Kalkavan, İletişimden Sorumlu Üyemiz Candaş Tolga Işık, lisanslı ürünlerimizi büyük taraftarlarımızla buluşturan Kartal Yuvası’nın, Antalya Agora AVM'deki açılışını gerçekleştirdi.

Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Fikret Orman, açılışta şunları söyledi: “Çok güzel bir mağaza olmuş. Tabii taraftarımızın da yoğun bir ilgisi var. Hayırlı olsun diyorum. Kamp yapan takımımızı ziyaret ettim. Her şey çok iyi moraller düzgün. İkinci yarıya umutla başlıyoruz. İyi olacak her şey. Bu sezon da üçüncü şampiyonluğu almak istiyoruz. Biz de çok ilgileniyoruz Kartal Yuvası ile. Beşiktaş taraftarı harcadığı paranın doğru yere gittiğini görünce daha da bir ilgi gösteriyor. Biz de ürün çeşitleriyle ve Beşiktaş taraftarının kendini iyi hissedecek ürünlerle destekliyoruz.”

Kartal Yuvalarından Sorumlu Üyemiz Hüseyin Mican, Antalya’da Alanya ile birlikte altıncı mağazanın açıldığını ifade ederek, “Burada açtığımız mağaza gayet güzel ve şık bir mağaza oldu. Kamp dönemimize denk getirerek Başkanımıza açtırdık. Şampiyonlar Ligi için de bir atkı, bir tişört hazırlıyoruz. Yılbaşı için kırmızı bir tişörtümüz vardı. O da çok başarılı oldu. Onun arkasından işbirliği yaptığımız Les Benjamins çok ses getirdi. Çok memnunuz" diye konuştu.