HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Doğa Koleji’nin Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, Beşiktaş RMK Marine Takımımızın İdari Menajeri Handan Karatekin ile Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Antrenörü Tacettin Çıpa ve oyuncularımız, Doğa Koleji’nin düzenlediği etkinliğe katıldılar.

Siyah-beyazlılarımız etkinlik kapsamında Doğa Koleji öğrencileriyle söyleşide bulundu ve sonrasında Galatasaray ile bir dostluk maçı oynadı.

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’ye oyuncularımızın imzaladığı Beşiktaş RMK Marine formasını hediye ederken Lüle de Karacan’a günün anısına plaket takdim etti.

Erdal Karacan etkinlikte yaptığı konuşmada, “Engellilerin farkındalığı anlamında çok güzel bir organizasyondu. Doğa Koleji’ni tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak da organizasyona elimizden geldiğince katkı verdik. Takımımız geldi bir dostluk maçı yapıldı. Her şey mükemmeldi. Bu tip organizasyonların sürekli yapılmasını temenni ediyorum” dedi.

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Galatasaray ile oynadığı dostluk maçı 28-28 berabere tamamlandı.

Etkinlikte ayrıca, “Rüya ve Maskeler” isimli dans gösterisi konuklara sunuldu. Gösteriye görme engelli sanatçılar; Kutup Ata Tuncer (Piyano), Kerim Atınok (Gitar-Flüt), Selim Atınok (Mandolin) ve Şafak Tunalıoğlu (Keman) eşlik etti.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli