HABERLER

03.01.2018

FUTBOL

Domagoj Vida İçin Vodafone Park’ta İmza Töreni Yapıldı

Dün akşam İstanbul'a gelen ve bu sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Domagoj Vida, daha sonra Başkanımız Fikret Orman ile birlikte imza töreninde basının karşısına geçti.

Vodafone Park'ta yapılan imza törenine İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Candaş Tolga Işık da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi.

“Herkese iyi seneler diliyorum. Mutlu bir sene olsun. Allah, sağlık ve huzur versin. Beşiktaşlıları sevindireceğimiz bir yıl olsun. Seneye mutlu bir haber ile başladık. Vida çok konuşuldu. Bugün mutlu bir imza atıyoruz. Vida'ya Beşiktaş ailesine hoşgeldin diyorum. Bizde imzalar kalplere atılır, kağıtlara değil. Bu transfer bence öyle bir transferdi. Çok karakterli bir oyuncu aldık. Aramızdaki iletişim çok sağlam temellere oturdu. Bu süreçte oyuncuya birçok teklif gitti. Türkiye’den de teklifler geldi. Onun da vermiş olduğu cevap ‘Ben Beşiktaş’a söz verdim, Beşiktaş’ta oynayacağım’ idi. İlk günden bu yana çizgisini hiç değiştirmediği için de camia başkanı olarak kendisine teşekkür ediyorum. Oyuncunun sahadaki performansı kadar karakteri de çok önemlidir. Beşiktaşın oyuncusu olmadığı süreçte de o karakteri bize yaşattığı için ve böyle karakterli bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için çok mutluyum. Beşiktaş ailesi içinde mutlu günler yaşayacağız. Siyah-beyaz kendisine çok yakıştı. Vida transferi için çalışan Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na teşekkür ederim. Vida, 4.5 yıl boyunca taraftarlarımızı mutlu edecek. Futbolu burada bırakacağını düşünüyorum. Come to Beşiktaş artık bir dünya sloganı oldu. Beşiktaş’ta transfer hiç bitmez.”

Büyük bir camiaya geldiğini ifade eden Vida, törende şu ifadeleri kullandı:

“Başkanımız Fikret Orman’a gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Herkesten saygı gördüm. Herkese güzel bir yıl diliyorum. Beşiktaş’ta kendimi bir kez daha kanıtlayacağım. Başka teklifler de almıştım ama ben kararımı çoktan vermiştim. Bayern Münih maçı zor olacak ama bizim de hedeflerimiz var. Beşiktaş çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Çok tecrübeli bir hocamız ve muhteşem bir taraftarımız var. Taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli