HABERLER

25.12.2017

GÜNCEL HABERLER

Jumbo’nun Kulübümüz İçin Özel Olarak Tasarladığı Kahve Fincanının Tanıtımı Yapıldı

Zamansız tasarımların sahibi Jumbo, Kulübümüz için özel olarak tasarladığı kahve fincanlarını satışa sundu.

Kulübümüz için özel olarak tasarlanan kahve fincanının İstinye Park Brooks Brothers mağazasında düzenlenen tanıtım etkinliğine; Başkanımız Fikret Orman, Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berk Hacıgüzeller, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, futbolcumuz Oğuzhan Özyakup, Karaca Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Fatih Karaca ile RMK Classic Türkiye CEO’su Füsun Kuran katıldılar.

Başkanımız Fikret Orman, Jumbo tarafından özel olarak tasarlanmış fincanla kahve içti ve basın mensuplarına poz verdi.

Basın mensuplarına Beşiktaşımızın gündemine dair açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı:

“Orta saha bölgesi için kadromuzda birçok oyuncu var. Cenk Tosun çok kıymetli bir oyuncumuz. Kendisi Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutlu. Beşiktaş, şu anda Avrupa’nın en iyi 16 takımından biri. Beşiktaş’ta oynamak isteyen çok oyuncu var. Ligdeki performansımızdan memnun değilim. Sezonun ilk yarısında 30’a yakın maç yaptık. İkinci devre daha az maçımız olacak. İyi bir devre arası kampı geçirip sezon sonunda üst üste üçüncü kez şampiyon olmak istiyoruz.”

RMK Classic Türkiye CEO’su Füsun Kuran, tanıtım etkinliğinde BJK TV’ye verdiği röportajda şunları söyledi:

“Beşiktaş ile olan işbirliğinden çok memnunuz. Harika bir takımı Brooks Brothers kıyafetleriyle giydiriyoruz. Kahve fincanlarının tasarımını Rahmi Koç yaptı. Yeni ürünümüz , tüm Beşiktaş ailesine şans getirsin. Kahve fincanlarını Vodafone Park’tan, Brooks Brothers mağazalarından ve Edwards mağazalarından satın alabilirler.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli