HABERLER

10.12.2017

GÜNCEL HABERLER

Şehitlerimizi Vefatlarının Birinci Yıldönümünde Dualarla Andık

10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park yakınında yaşanan hain terör saldırısında şehit düşen vatandaşlarımız, vefatlarının birinci yıldönümünde Vodafone Park Kartal Yuvası önünde dualarla ve lokma dağıtılarak anıldı.

Anma törenine; İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Kartal Yuvası Genel Müdürümüz Serdıl Gözelekli, şehit Kartal Yuvası personelimiz Tunç Uncu’nun annesi Kadriye Uncu, babası Turgay Uncu ile Kartal Yuvası personelimiz ve vatandaşlar katıldı.

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Tam bir yıl önce Bursaspor maçından sonra stadımızın hemen yanında Türkiye olarak bir terör olayına maruz kaldık. 46 şehit verdik. Şehitlerimizin içinde Camiamızın kıymetlı emniyet mensubu olan Vefa Karakurdu müdürümüz ile Kartal Yuvası personelimiz Tunç Uncu kardeşimiz de var. Tüm şehitlerimiz için vefatlarının birinci yıldönümünde dua ettik ve lokma dağıttık. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehit ailelerinin acıları bizim de acılarımız. Onları yalnız bırakmayacağız ve unutmayacağız. Terörle mücadelede; devletimizin, hükümetimizin ve milletimizin yanındayız. Türkiye’yi yıldırmak isteyen teröristler hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Bu olaylar milletimizi birbirine daha çok bağlıyor. Teröristlere hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını hissettirmeliyiz. Milletimizin devletimizin her zaman yanındayız. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli