HABERLER

02.12.2017

GÜNCEL HABERLER

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı; Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Ahmet Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden Sorumlu.), Emre Kocadağ (Transfer Komitesi Üyesi) ve Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk ile BJK-KABATAŞ VAKFI üyelerinin katılımıyla Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Feriye Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Toplantı başkanlık divanı seçimi yapıldı ve toplantı evrakları için başkanlık divanına yetki verildi.

BJK-KABATAŞ VAKFI İcra Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, toplantıda dönem çalışma raporunu üyelere sundu.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında BJK –KABATAŞ Ana, İlk ve Ortaokulu açılması oy birliğiyle kabul edildi.

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı, Başkanımız Fikret Orman’ın mütevelli üyeleri; Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Nazım Ekren, Halil Başoğlu, Serkan Yazıcıoğlu, Çağatay Kalkancı ve Muzaffer Nasıroğlu’na üyelik belgelerini vermesiyle son buldu.
Fotoğraf: Hakan Bayhan