HABERLER

21.11.2017

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüzden FC Porto Heyeti ve UEFA Delegesi'ne Yemek

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde FC Porto ile Vodafone Park'ta oynayacağımız müsabaka öncesinde Kulübümüz, FC Porto heyeti ve UEFA Delgesi'ne yemek verdi.

Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Seçil Aygül, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu ve Kartal Yuvası Genel Müdürümüz Serdıl Gözelekli'nin kulübümüzü temsil ettiği yemek Vodafone Park - White Pepper Divan Restoran’da gerçekleştirildi.

FC Porto Kulübü Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa  ile kulüp yetkililerinin yanı sıra UEFA Delegesi Rudolphe Mannaerts yemekte yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen yemeğin ardından Başkanımız Fikret Orman, FC Porto Kulübü Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa ile UEFA Delegesi Rudolphe Mannaerts'a günün anısına plaket takdim etti.

BJK TV'ye açıklamada bulunan Başkanımız Orman, “Porto sevdiğimiz bir kulüp. Onlarla beraber olduk, güzel bir gün geçirdiler. Arzumuz grup liderliğini garantilemek. Hayırlısı olsun” dedi.
Fotoğraf: Hakan Bayhan