HABERLER

09.11.2017

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş JK, Felis’te Aldığı Altı Ödülle Yine Fark Yarattı

En etkili ve yaratıcı projelerin ödüllendirildiği Felis Ödülleri’nde, Beşiktaş JK’ya ödül yağdı. Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Felis’te Beşiktaş JK, etkinlik ve fikir ajansı Bysound ve yaratıcı ajansı Muhabbet ile birlikte bir Başarı Ödülü, beş ayrı kategoride ise birincilik ödülünün sahibi olarak geceye damgasını vurdu.

12’nci Felis Ödülleri’nde Beşiktaş’a, yıl içerisinde gerçekleştirdiği fark yaratan projeleri ile ödül yağdı. Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ses getiren projesi ‘Sessiz Tezahurat’ ile Markalı İçerik ve Eğlence Bölümü, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü, Promo ve Aktivasyon Bölümü ve Doğrudan Pazarlama Bölümü’nde dört ayrı birincilik ödülü kazandı. Kurumsal Kimlik Tasarımı Kategorisi’nde de birincilik ödülüne ulaşan Beşiktaş JK, yine çok ses getiren Boğazın Efendisi projesiyle de Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Törende ödülleri Beşiktaş JK adına Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ile kulübün yaratıcı ajansı olan Muhabbet ekibi aldı.

Sessiz Tezahürat ile dünyaya örnek olundu

Felis Ödülleri’nde aldığı dört birincilikle geceye damgasını vuran ‘Sessiz Tezahürat’ projesi tüm dünyaya verdiği mesajla da dikkatleri üzerine çekmişti. Sessiz Tezahürat ile dünyada bir ilke imza atan Beşiktaş tribünleri, Şampiyonlar Ligi maçının başlama düdüğü ile birlikte sessiz bir koroya dönüşmüş ve bir dakika boyunca işitme engelli alfabesi ile tezahürat yapmıştı. 42 bin kişilik sessiz koro, 1 dakika boyunca hiç ses çıkarmadan işaret diliyle önce ‘Irkçılığa dur de’ ve ardından ‘Kara Kartal’ diye bağırmış ve sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın dikkatini çekmişti.