HABERLER

26.10.2017

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş Futbol Akademi, Beylikdüzü Spor Kulübü ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

Beşiktaş Futbol Akademi, Kulübümüze ve Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmak amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Beylikdüzü Spor Kulübü ile işbirliği protokolü imzaladı.

Beylikdüzü Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine; Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Beşiktaş Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskin, Beşiktaş Futbol Akademi Gençlik Geliştirme Programı Teknik Sorumlusu Ömer Gülen, Beşiktaş Futbol Akademi U-14 Takımı Teknik Sorumlusu Faruk Hakan Şahin, Beylikdüzü Belediyesi Başkanvekili Ömer Şatır, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanı Ömer Küçüksarı, Beylikdüzü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Halil Kurumahmut ve Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Metin Aydın katıldı.

Törende bir konuşma yapan Metin Albayrak, şunları söyledi:

“Beşiktaş olarak burada olmaktan mutluyuz. Bizim adımıza güzel bir gün. Uzun zamandır İstanbul’da işbirliği yapabileceğimiz aynı düşünceye sahip bir kardeş kulüp arıyorduk. İlk kardeş kulübümüz Beylikdüzü Spor oldu. Beşiktaş, Türkiye’nin ilk kulübü ve büyük bir sivil toplum örgütü. Ülkemizi iyi temsil ediyoruz. Son iki sezonun şampiyonuyuz. Avrupa’da lideriz. Başarıları devam ettirmek adına ülkemizin çocuklarını ön plana çıkarmak ilk hedefimiz. Gençleri Türk sporuna ve Beşiktaşımıza kazandırmak niyetindeyiz. Burada çok iyi ağırlandık. Göreve geldiğimizde bize kimse inanmıyordu ama biz vizyon ortaya koyduk ve çok çalıştık. İnandıktan sonra potansiyel bizde ve bu ülkede var.”

Konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalandı ve hatıra fotoğrafı çekildi.
Haber & Fotoğraf: Hakan Bayhan