HABERLER

20.10.2017

FUTBOL AKADEMİ

Kadın Futbol Takımımız, Bilecik Osmaneli’den Gelen Öğrencilerle Antrenman Yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kadın Futbol Takımımız, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde Osmaneli Beşiktaşlılar Derneği’nin öncülüğünde İstanbul’a gelerek Vodafone Park’ı gezen ve boğaz turu yapan Osmaneli Hisarcık Beşevler Ortaokulu öğrencileriyle antrenman yaptı.

Neşeli anların yaşandığı çalışmada, futbolcularımız öğrencilerle yakından ilgilendi. Antrenman sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Kadın Futbol Takımımızın Antrenörü Mutlucan Zavotçu, konu ile ilgili internet sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sosyal projelere önem veriyoruz. Sürekli projelerin içindeyiz. Kızları futbolla hayata hazırlıyoruz. Osmaneli Hisarcık Beşevler Ortaokulu’ndan misafirlerimiz var. Osmaneli Beşiktaşlılar Derneği’nin öncülüğünde bir etkinlik yapıyoruz. Misafirlerimiz İstanbul’a geldi. Vodafone Park’ı gezdi ve boğaz turu yaptı. Öğrenciler idmanımızı izlemek istedi. Biz de işi bir adım daha öteye götürerek onlarla beraber antrenman yaptık. Bir tane öğrenciye bile ilham kaynağı olursak mutlu oluruz.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli