HABERLER

14.10.2017

HENTBOL

Müfit Arın: ‘Savunmada Başarılıydık’

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı Antrenörümüz Müfit Arın ile kalecimiz Karim Mostafa Hassan Hemdawy, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde HC Motor Zaporozhye maçından sonra basın toplantısında şunları söyledi:

Müfit Arın: “Bugün seyirciler açısından güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İki taraf da savunmada kendi çapında başarılıydı. İlk yarı HC Motor Zaporozhye, ikinci yarı Beşiktaş Mogaz olarak savunmada başarılıydık. Rotasyon darlığı problemi yaşıyoruz. Bütün Şampiyonlar Ligi maçlarımıza rakipten 5-6 sayı geride başlıyoruz. Bugün de yine böyle bir başlangıç yaptık ve aradaki farkı kapatmak için büyük bir efor sarfettik. HC Motor Zaporozhye bizi yenebilirdi biz de onları yenebilirdik. Sonuçta puanları paylaştık her iki takımı da kutluyorum.”

Karim Mostafa Hassan Hendawy: “Oynadığımız maçların başlarında genelde geriye düşüyoruz. Maçların ilk on dakikalık periyodunda daha iyi konsantre olabilirsek daha fazla maç kazanacağımıza inanıyorum. 5-6 sayı farkla geriden gelip maçı berabere bitirmek bence iyi bir sonuç.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli