HABERLER

27.09.2017

GÜNCEL HABERLER

Temsa İle Sponsorluk Anlaşması Yenilendi

Kulübümüz, Futbol Takımımızın ulaşım sponsoru Temsa ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili basın toplantısından önce Başkanımız Fikret Orman ile futbolcularımız Dusko Tosic ve Fabricio Ramirez, Futbol Takımımızın yenilenen otobüslerinin şoför koltuğuna oturdu ve basın mensuplarına fotoğraf verdi.

Başkanımız Fikret Orman ile Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, daha sonra Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

Basın toplantısına; Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Ahmet Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.) ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) da katıldı.

Geçen sezon Temsa ile keyifli bir yolculuk yaptıklarını ve yolculuğun şampiyonlukla sona erdiğini ifade eden Başkanımız Fikret Orman, basın toplantısında şunları söyledi:

“Geçen sene Temsa ile bir yolculuğa çıkmıştık. Yolculuk çok keyifli geçti. Koltuklar rahat ve konforluydu. Yolculuğun sonunda şampiyon olduk. Yolculuğa devam etme arzusundaydık. Dinçer Çelik de aynı arzu içindeydi. Anlaşmamızı yeniledik. Çok mutluyum. Temsa, Türkiye’nin en önemli markalarından biri. Temsa bizi Türkiye ve Avrupa’nın her noktasında armalı otobüslerle karşılıyor. Bu markamız için çok önemli bir detay. Bu yolculuğa devam ettikleri için Temsa’ya teşekkür ediyorum. Umarım Temsa bizi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale götürür. Temsa’ya basketbol takımımıza da vereceği destek için teşekkür ediyorum. Otomotiv sektörüni iyi biliyorum. Temsa, inanılmaz derecede gelişti. Temsa, Türkiye’nin gururu bir şirket. Beşiktaş, beraber çalıştığı şirketleri de yükseltiyor. Bizde sponsorluk anlaşmaları imzalar atılınca başlar. Porto ve Napoli’de armalı otobüsümüzün bizi karşılamasının benim ve taraftarlarımızın için maddi bir karşılığı yoktur. Temsa ile çalışma isteğimizin en önemli nedenlerin biri de Temsa’nın global bir ağa sahip olması.”

Başkanımız Fikret Orman, basın toplantısında ayrıca Beşiktaşımızın gündemine dair açıklamalarda bulundu:

“RB Leipzig maçı güzel geçti. Emeklerin karşılığının alınması ve insanların evlerine mutlu dönmesi çok güzel. Taraftarlarımızın ödedikleri paraları helal etmesi bizim için sevindirici. Üst düzey bir maç oynadık. Güzel bir skor ortaya çıktı. Gelecek maçları kazanmak adına özgüvenimiz arttı. Güzel futbol izlemek isteyen sporseverleri mutlu etmeye çalışıyoruz. Dün sahada iyi niyetli oyuncular vardı. Onun için kazanan da kaybeden de keyif aldı. Marka değeri yüksek olan organizasyonlarda bunun aksi düşünülemez. Futbol güzel olunca insanlar ilgi gösteriyor.

Derbide maçı kaybetmekten çok orada şahsıma, yöneticilerime ve oyuncularıma yapılan kötü muamele beni üzdü. En az hata yapan takım şampiyon olacak. Derbide olumsuz bir ortam hazırlanmıştı. Başından sonuna kadar olumsuz şeyler izledik. Yaşananlar Fenerbahçeliler dahil kimseyi mutlu etmedi. Bizde marka değerini öldürmek için bir yarış var. Sporda ahlaklı olmak sadece futbolcular için gerekli bir şey değil aynı şey yöneticiler için geçerli. 15 yıldır spor yöneticiliği yapan kişilere yaptıkları olumsuz açıklamalar yakışmıyor. Kötülük tohumları ekmenin kimseye bir faydası yok. Bizim tek yapabileceğimiz şey pozitif hareket etmek. Efendi Beşiktaş’ı onun için ortaya çıkardık. Bunun çözümü için cezaların artması lazım. Sporun içinde olan kimselerin iyiyi öne çıkartması lazım. Sahada yaşananları anlayabilecek kapasitede insanlarız. Genç hakemlerin kazanılmasını istiyorum. Hakemler hata yapabilir. Karabük deplasmanında Ali Palabıyık ve Cem Satman golümüzü vermedi. Derbide golümüz verilmedi. Penaltımız verilmedi. Genç hakemleri zor maçlara vermek hem hakemlere hem de camialara zarar veriyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu konularla alakalı icraatlarını görmek istiyorum.”

Beşiktaşımızın başarılarının bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş, Avrupa’da iki galibiyet elde etti. Futbol takımını tebrik ediyorum. Çok mutlu olduk. Türkiye’ye büyük bir mutluluk yaşattı Beşiktaş. Bu sevincin devam edeceğine inanıyorum. Temsa Maraton otobüslerle yolculuk yapmaktan futbolcular çok memnun kaldılar. Dört yıldır Pazar lideriyiz. İhracatı yüzde 35 artırdık. Fransa ve İngiltere’de çok sayıda otobüsümüz var. Beşiktaş’ın gideceği her yerde mutlaka otobüsümüz var. Beşiktaş’ın başarılarının bir parçası olmak bizi mutlu ediyor. Beşiktaş’a basketbolda da destek vermek istiyoruz.
Haber: Hakan Bayhan
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli