HABERLER

23.09.2017

BASKETBOL

Muratbey Uşak:73 Beşiktaş Sompo Japan:69

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, Gloria-SmartCasualEvent Cup 2. maçında Muratbey Uşak'a 73-69 mağlup oldu.

Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya takımımız; Ryan Boatright, DJ Strawberry, Muratcan Güler, Earl Clark ve Sertaç Şanlı beşiyle başladı.

Karşılıklı basketlerle başlayan ilk çeyrekte siyah-beyazlılarımız, dış şutlarla etkili olmaya çalıştı. Takımımız bu bölümü 23-20 geride tamamladı.

İkinci çeyrekte Erkan Veyseloğlu'nun basketleriyle etkili olan siyah-beyazlılarımız, rakibinin hızlı hücumlardan ve pota altından bulduğu basketlere engel olamadı ve soyunma odasına 44-37 geride girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Ryan Boatright, DJ Strawberry, Erkan Veyseloğlu, Earl Clark ve Sertaç Şanlı beşiyle başladı.

Mücadelenin üçüncü çeyreğine etkili başlayan takımımız, etkili savunma yaparak 3 dakika rakibinin sayı bulmasını engelledi. Dış atışlarda çembere takılan ekibimiz, bu bölümü 56-52 geride kapattı.

Son bölümün ilk 2 dakikasında iki takım da skor üretemedi. Son iki dakikaya girilirken öne geçmeyi başaran Beşiktaş Sompo Japan Takımımız bu üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 73-69 mağlubiyetle ayrıldı.

Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı