HABERLER

Beşiktaş Dergisi’nde Bu Ay!

Kapağında sadece Türkiye’nin değil; Avrupa’nın da en iyi solbek oyuncularından “Fişşek” Caner Erki’in yer aldığı Beşiktaş Dergisi Eylül sayısı piyasalarda... Dergiyle birlikte dört poster ve çok özel çıkartmaların da hediye edildiği bu özel sayıyı tükenmeden edinin. 

İki yıl üst üste şampiyon olan, üçüncü sezon da şampiyonluğun bir numaralı adayı olan Beşiktaşımız’ın aylık dergisinin kapağında Beşiktaşımız’ın Sarı Fişşeği Caner Erkin, çok özel bir illüstrasyon ile sizleri selamlıyor.

Bununla birlikte her sayı verdiğimiz ve yediden yetmiş yediye tüm taraftarlarımızın beğendiği birbirinden görkemli ve el emeği göznuru üretilmiş özel çıkartmalarımızla şampiyonluk coşkusunu yaşamaya ve dağlara taşlara Beşiktaş yazmaya devam edeceğiz. Taraftarımız için hazırladığımız ve değerli büyüğümüz Güven Önüt’e ithaf ettiğimiz Beşiktaş Dergisi Eylül sayısı, tüm Kartal ruhlular için büyük bir titizlikle hazırlandı. 

Caner Erkin, Güven Önüt, #ComeToBeşiktaş, “Boğaz’ın Efendileri Semte Doğru” posterlerinin yanı sıra Beko’nun yeni sezon cep fikstürü dergimizle hediye ediliyor.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın şampiyon Beşiktaş ailesine mesajları...

* “Fişşek” yeniden sahalara aşkla, sevdayla, hırsla geri döndü! Sakatlık süreci sona eren ve Kara Kartalımız’a büyük bir özgüvenle katkı sunan Caner Erkin, “Bir, iki, üç şampiyonluk yetmez, dört, beş, altı olsun” diyor ve Beşiktaşımız’ın dergisinin kapağını süslüyor.

* Yeni transferlerimiz Jeremain Lens, Gary Medel, Orkan Çınar ve Alvaro Negredo’nun Kara Kartallı olmaya dair tüm hissiyatlarını ve Beşiktaş’taki hedeflerini dergimizin sayfalarına taşıdık.

* Dergimizi efsane futbolcumuz, ilk gol kralımız Güven Önüt’e ithaf ediyoruz. 1960 yazı Temmuz’unda Beşiktaş’a transfer oldu. Kendine has çalımları, rakiplerini ekarte edişi, şık kafa golleri, isabetli pasları ve sert şutlarıyla dikkatleri çekti. Siyah-Beyazlı forma altında iki Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

* Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı aramızdan ayrılışının üçüncü yılında andık. Bir kez daha onun onun öğretilerini hatırladık ve Beşiktaş’a kattığı değerleri sonsuza kadar yaşatma sözü verdik.

* Süleyman Seba’nın müthiş animasyonunu izlediniz mi? Efsane başkanımızın çizgi filmini yaratan Koff ekibine ulaştık ve Seba animasyonun yaratılış serüvenini dergimizin sayfalarına taşıdık.

* Beşiktaşımız’ın üçüncü yıldızı göğsüne takmasını sağlayan on beşinci şampiyonluğunun kutlamaları Ağustos ayında yapılan etkinliklerle devam etti.  Antalya ve Kuşadası’nda yapılan balolara Başkanımız Fikret Orman da katılırken, Bodrum, Fethiye, Gelibolu ve İzmit’te düzenlenen etkinliklerde yöneticilerimiz yer aldı.

* Boğaz’ın Efendileri Semte Doğru... Ressam Nihat Evren Derman, boğazın serin sularındaki Kara Kartal’ın coşku anlarını ölümsüzleştirmeye devam ediyor.

* Beşiktaş atkısının Türkiye ve dünya ölçeğindeki “Her yerde BeşiktAŞK” macerası sürüyor. Gökhan Karakaş ve atkıları kutuplardan Amazon diyarına, gezgin Beşiktaşlılarca gezegenin her yerini kaplıyor ve bu sayımızda da Yavru Vatan’dan dünyanın en güneyine kadar BeşiktAŞK diye haykırıyor!

* Bu sezon kırkıncı kuruluş yılını kutlayacak olan Beşiktaş Mogaz Takımımız, on kez üst üste şampiyon olup, Türkiye rekoru kırmak için hazırlıklarına başladı. Bu yolda ilerlerken, hepimizin kalbinde ayrı bir yeri olan, adına besteler yapılan antrenörümüz Müfit Arın’ın sizlerden bir isteği var: “Gücünüzü tribünlerde hissetmek arzusundayız”...

* 2016-17 sezonunda Spor Toto Basketbol Ligi hem normal sezonunu hem de play-off’larını ikinci bitiren Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
* Beşiktaşlı Bisikletçi Burak İzmirlioğlu, Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası notlarını dergimizin sayfalarına gururla taşıdı.

* Ahmet Nur Çebi’nin (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu) de katıldığı, Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin bu yıl yedincisini düzenlediği toplu sünnet töreninin coşkusunu sayfalarımıza taşıdık.

* Kuşadası 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği, dergimize faaliyetlerini anlattı.

* Kara madenin Siyah’ı, Alın terinin Beyaz’ını Bülent Kuzucanlı kaleme aldı. Formasını üzerinden çıkarmayan, hayatı Beşiktaş olan Zonguldaklı bir emekçinin hikayesini okuyacaksınız bu sayımızda... Beşiktaş aşkını üzerinde taşımadan çalışamayan, forması ne kadar yıpranmış olsa da bir gün bile çıkartmak istemeyen Özdemir Gülenç’i tanıyınca eminiz bir kez daha “İyi ki Beşiktaşlıyım” diyeceksiniz.

* Süper Kupa’da Konyaspor ile karşılaştığımız maç ve üst üste üçüncü şampiyonluğumuzun peşinde Türkiye Ligi’nde Antalya ve Kasımpaşa ile oynadığımız maçların analizi…

* Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Sayın Richard Moore’un adını sosyal medyada ve Beşiktaş ile ilgili haberlerde çokça duyuyoruz. Peki aslında Richard Moore ekselansları kimdir ve nasıl Beşiktaş taraftarı oldu? Bu soruların ve daha fazlasının yanıtlarını ondan dinleyelim dedik ve Ankara’ya misafirliğe gittik.

* Hazır on yıl Real Madrid formasını giyen Pepe’yi transfer etmişken, biz de Madrid’e doğru bir yolculuğa çıkalım istedik. Beşiktaşlılar için bu kez İspanya’nın başkenti Madrid’in sokaklarını adım adım arşınladık, mutfağının tatlarına baktık ve dönerken almanız gereken hediyelikleri araştırdık. Beşiktaşlı Rehber Adil Akbay da tüm Kartalları seyahate davet ediyor.

* Londra’dan on saatlik otobüs seyehatiyle ulaşılan ve Amsterdam’da yaşanan maç günü... Kupa umudu taşıyan binlerce Ajax taraftarıyla birlikte Go Ahead Eagles maçına Handan Kaloğulları tanıklık etti ve sizler için yazdı.

* Douglas Adams’ın insanlığa bıraktığı miras; Otostopçunun Galaksi Rehberi Beşiktaş Dergisi’nde... Alfa Yayınları Otostopçu külliyatını yayınladı ve bu hizmet, takdiri hak ediyor. Bu yüzden bu kültlerin kültü eseri sevgili Beşiktaşlılar’a “Ayın Kitabı” olarak önermekten gurur duyuyor ve kitap, müzik, sinema sayfalarımızla sizleri genel kültüre önem vermeye davet ediyoruz.

* Hangi sınıf ehliyeti almalısınız? Motosiklete dair her şeyi Motosiklet Başlangıç ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitmeni Mustafa Tekin yazdı.

* Beşiktaş’ın şairi Vedat Özdemiroğlu’dan Hakkı Yeten’e şiir!

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler Dolu Hasarı karşısında yapmamız gerekenleri ve AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ röportajını sayfalarımıza taşıyor.

* Serdar Vatansever’den uzman klinik psikolog görüşleri... Mutlu bir ilişkinin gizemli on sırrı ve “beyin yakan alengirli tüm mevzular” dergimizde...

* Büyük çizer Aptülkadir Elçioğlu ya da herkesin onu tanıdığı rumuzuyla “Aptulika” ile iç ısıtan bir Kuzguncuk sabahında buluştuk. İstanbul Kuzguncuk’taki Nail Kitabevi’nde gerçekleşen “Sait Faik’ten Kafka’ya Karikatür Sergisi”nde sanatçının yaptığı birbirinden etkileyici edebiyatçı portreleri arasında gezinti yapıp demli çayları art arda devirdik. Aptulika ile hayatı, Beşiktaş’ı ve sanatı konuştuk.

* BJK Futbol Okulları Genel Kordinatörü ve Teknik Direktörü Ufuk Pak, tüm Beşiktaşlı velileri ve Yavru Kartallarımızı futbola davet ediyor ve bu sayıdaki yazısında futbolda temel eğitimin öneminin altını çiziyor.

* Fatma Arsan, anne kız Beşiktaşlı Dişi Kartallar ile buluşmaya devam ediyor. Bu kez sayfalarımıza Pınar Şanlı ve kızı Kayra konuk oldu...

* Danışman astrolog Betül Alakır’dan Gökhan Gönül’ün astrolojik portresi...

* Sosyal medyanın da şampiyonu Beşiktaş’ın siber alanlardaki istatistikleri, ay boyunca Beşiktaş’a dair konuşulan her şey, analizler, trend topikler, Kara Kartal’ın web diyarındaki yansımaları...

* Emeğin kalesi Beşiktaş’ın sinema ve tiyatro dünyasının duayenleriyle güçlü bağlarını, kalender semt insanlarımızı, Beşiktaş sokaklarının sanat ile birleşen yanlarını Murat Arda Beşiktaş Dergisi’ne yazdı.

* Satranç takımımız, 2016-2017 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde şampiyon oldu. Altıncı kez şampiyonluk kupasını müzemize kazandıran sporcularımızı kutluyoruz.

* Ağustos ayında Beşiktaş Camiası’nda neler yaşandı?

* Beşiktaş Dergisi’nin Yavru Kartallar’a ayırdığımız sayfaları da yine dolu dolu... Yavru Kartal arkadaşlarımız Zeynep Duru Pektaş ve Ela Gökçe Tezcan, yeni transferimiz Orkan Çınar ile buluşup bir Yavru Kartal röportajı gerçekleştirdiler. Bu eğlenceli röportajın yanı sıra Mini Mini Kartallar ve aktüel bilgiler de Yavru Kartal dergimizde...

Beşiktaş’ın tarihinin bir parçası olmak için Beşiktaş Dergisi okuyun...

Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde