HABERLER

Caner Erkin Fişşek Gibi!

Ve Fişşek yeniden sahalara aşkla, sevdayla, hırsla geri döndü! Sakatlık süreci sona eren ve Kara Kartalımız’a büyük bir özgüvenle katkı sunan Caner Erkin, “Bir, iki, üç şampiyonluk yetmez, dört, beş, altı olsun” diyor. Beşiktaş Dergisi’nden Murat Arda’nın sorularını yanıtlayan Caner, bu sezon da şampiyon olacağımızın müjdesini şimdiden bizlerle paylaşıyor.

İşte röportajdan bazı bölümler...

“Bence hayat gülmeye değer... Yaşam felsefem şu: Ne kadar problemim olsa da hayat neşemi kaybetmemeye çalışıyorum. Yaşama sevincimi geri getiren en önemli unsur ise eşim Şükran’dır.”

“İki sene üst üste şampiyonluk elbette önemli ama yetmez. Ancak biz her sene şampiyonluğa oynamalı ve üç, dört, beş, altı diyerek seriye bağlamalıyız.”

“Asist ve orta yapmak konusunda çok mütevazı olamayacağım. Çünkü gol atmaktan çok, gol attırmayı daha çok seviyorum.”

“Çok ciddi bir sakatlık geçirsem de güçlü bir yapım var maşallah. Elimden geldiği kadar güçlü dönmeye çalıştım ve üstüne koyarak devam edeceğim, göreceksiniz...”

“İlk geldiğimde Beşiktaş’ta hissettiğim iyi bir aile ortamı olduğuydu. Hiç yabancılık çekmedim taraftar olarak da, camia olarak da. Tabii milli takımda da beraber top oynadığımız kardeşlerimin ve arkadaşlarımın da burada olması benim uyumumu kolaylaştırdı.”

“Kıymetli Beşiktaş taraftarına şunları söylemek istiyorum; sabırlı olun, son dakikaya kadar takımımızı destekleyin; biz de son ana kadar Beşiktaş için savaşalım.”

“Şampiyonlar Ligi elemelerinde gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Şampiyonlar Ligi’nden elenirsek UEFA’da yolumuza devam edeceğiz. Açıkçası ben Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayıp, kırılıp geri dönmek yerine sonuna kadar gidip UEFA Kupası’nı kaldırmayı tercih ederim.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Eylül sayısında... 
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde