HABERLER

02.09.2017

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüzden Tüm Sporseverleri İlgilendiren Bir İlk Daha!

Türkiye’de pek çok ilke imza atan Kulübümüz yine bir ilki gerçekleştiriyor ve Türkiye’nin ilk stadyum turunu, “Beşiktaş JK Şeref Turu” ismi ile hayata geçiriyor. Beşiktaş JK Şeref Turu, dünya standartlarında, özel olarak tasarlanmış rotası ile Vodafone Park’ın kapılarını 8 Eylül’de ziyaretçilerine açıyor ve tüm sporseverleri “Şeref Turu” atmaya çağırıyor.

2016 yılında halk oylaması ile Dünya’nın en iyi stadyumu seçilen Vodafone Park, açıldığı günden bu yana sadece taraftarlarımızın değil yerli, yabancı tüm sporseverlerin ilgisini çekiyor. 

Beşiktaş JK Şeref Turu, bu muhteşem yapıyı ve Kulübümüzün 114 yıllık şanlı tarihini Dünya standartlarında bir tasarımla tek vücutta birleştirdi ve 8 Eylül 2017’den itibaren tüm ziyaretçilerine özelleştirilmiş bir deneyim yaşama imkânı sağlamaya başlayacak.

Beşiktaş JK Şeref Turu ziyaretçileri, özel bir güzergâh kapsamında rehber eşliğinde; Basın Tribünü, Basın Locası, Yönetim Locası, Basın Toplantı Odası, Beşiktaş JK Soyunma Odası, Misafir Takım Soyunma Odası, Yedek Kulübesi, Saha gibi bir stadyumun en merak edilen bölümlerini görme fırsatı yakalarken özel olarak tasarlanmış alanlar ile de bambaşka bir Beşiktaş dünyasına adım atıyor olacaklar.

Ziyaretçiler, tur kapsamında stadı sadece görmekle kalmayacak; Green box teknolojisi ile farklı kompozisyonlarda sevdiği futbolcularla fotoğraflarda bir araya gelme şansı yakalayacak ve isimlerine özel tasarlanmış katılım sertifikasını ücretsiz olarak alabilecekler.

Beşiktaş JK Şeref Turu ile Türkiye’de yepyeni bir kategori yaratacak olan Kulübümüz, bu projenin ilerleyen fazları için farklı yenilikçi planları olduğunu belirterek hem taraftarların hem de tüm sporseverlerin zaman geçirmekten keyif alacakları ilklere imza atmaya devam edeceklerinin de müjdesini veriyor.

facebook.com/serefturu
instagram.com/serefturu
twitter.com/SerefTuru
http://www.serefturu.com/