HABERLER

13.08.2017

GÜNCEL HABERLER

Onursal Başkanımız Süleyman Seba İçin Anma Töreni Düzenlendi

Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba, vefatının 3. yıldönümünde Akaretler’deki eski kulüp binamız önünde düzenlenen törenle anıldı.

Anma törenine; Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.), Candaş Tolga Işık (İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden Sorumlu.), Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Divan Kurulu Üyelerimiz, taraftarlarımız ile Seba’nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Ahmet Ürkmezgil, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu kadar insanın Süleyman Seba için burada olması beni çok duygulandırdı. Süleyman ağabey herkesin kalbinde yüreğinde. Süleyman Seba çok farklı bir kişiliğe sahipti. Eşsiz bir insandı. Kibar, nazik, sportmen ve efendi tavrı Beşiktaşlılığının göstergesiydi. Her zaman gönlümüzde yaşayacak. Bundan sonraki senelerde onu anmaya devam edeceğiz.”

Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Süleyman ağabey nur içinde yatsın. Çok iyi bir insandı. Doğruları olan ve o doğrulardan dönmeyen bir insandı. Süleyman Seba ve Beşiktaş’a hizmet etmiş diğer vefat etmişlere Allah’tan rahmet diliyorum.”

Anma töreni, okunan duaların ardından sona erdi.