HABERLER

welCOME TO BEŞİKTAŞ PEPE!

Dünya yıldızı Pepe’nin Beşiktaşımız’a transferinin perde arkasında neler yaşandı. Hem Pepe’nin hem yöneticilerimizin açıklamaları Beşiktaş Dergisi’nde...

Rakiplerimiz dahil tüm futbolseverler, Beşiktaş’ı hayranlıkla ve gıpta ederek izliyor son yıllarda... “Nokta transferler yapmak” konusunda üniversitelere ders konusu olabilecek inceliklerde transferler yapılıyor takımımızda... İşte bu transferler zincirinin son halkası, yaşayan efsane Pepe, tam ismiyle Kepler Laveran Lima Ferreira Pepe oldu. Pepe transferinin perde arkasında yaşananları Murat Arda yazdı... Dergide aynı zamanda Kepler Laveran Lima Ferreira Pepe’nin açıklamalarına da yer verildi. İşte onlardan bazıları:

“Sadece bana değil, tüm aileme ‘Beşiktaş’a gelin’ diye mesajlar atılıyordu ve bu durum çok hoşumuza gitmeye başlamıştı. Bana, eşime ve tanıdıklarımıza yollanan tüm o mesajlar için teşekkür ederim.”

“İngiltere, İtalya, Fransa; o kadar çok talep vardı ki ama Beşiktaş taraftarı ile aramda oluşan bağ baskın geldi. Portekiz Milli Takımı, Real Madrid; ben yapı olarak saha içerisinde hem fizik hem ruh olarak her şeyi veririm. Beşiktaş’ı daha şimdiden benimsedim ve tüm eforumu Beşiktaş için sergilemeye can atıyorum.”

“Meksika ile oynadığımız Konfederasyon Kupası maçında Ricardo Quaresma’nın pasıyla 90+1’de gol atmanın hazzını yaşadım. Porto’da oynarken de çok gol attırdı bana. Ligde ne kadar iyi olursanız Şampiyonlar Ligi’nde o kadar ileri gidersiniz. Ricardo ile aynı takımda oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Ağustos sayısında...

Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr

Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde