HABERLER

27.07.2017

FUTBOL

Pepe: 'Kazanmak için buradayım'

Yeni transferimiz Pepe, canlı yayında beIN SPORTS'un sorularını yanıtladı.

Çok büyük kulüplerden teklif aldığını ancak Beşiktaş'ın ilgisinin kendisini çok etkilediğini belirten Pepe, taraftarlarımızın da kararında etkili olduğunu anlatan Pepe, şöyle konuştu:

"Taraftarın come to Beşiktaş mesajları etkili oldu. Zaten Vodafone Park'ı gördükten sonra kararımı vermek daha kolay oldu. Quaresma'ya Beşiktaş'ı sordum. Takım içindeki ortamı sordum. Beşiktaş'ın iyi bir yapılanması var, bundan haberim de vardı. Takım içinde iyi bir arkadaşlık, aile ortamı olduğunu bana anlattı. Quaresma ile uzun yıllar milli takımda birlikte oynuyoruz. Dönem dönem konuşmuştuk Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın iyi bir kulüp olduğunu bana anlatmıştı. Beşiktaş'ın iyi bir kulüp olduğunu bana söyledi.

Profesyonel bir futbolcuyum. İşimi göstermek için buradayım. Her gün bunu yapmaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarıma ve Beşiktaş'a yardım edeceğim. Kazanmak için buradayım.

Yüzde yüz lige odaklanmamız lazım. Devre arasına kadar 5 ay var, lige çok iyi odaklanırsak Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedef olan gruptan çıkmayı da başaracağız.

Dünya çapında Beşiktaş'ı temsil etmek benim için en büyük motivasyon kaynağı.

Kaliteli oyuncularımız var. Burada çok sıkı çalışıyoruz. İstanbul'a döndüğümüzde Süper Kupa haftasına girdiğimiz zaman her şey normale dönecektir.

Taraftarlar Beşiktaş'a inanmaya ve destek olmaya devam etsinler. Bugüne kadar oynadığım takımlarda formamı nasıl terlettiysem Beşiktaş'ta da aynısı olacak."