HABERLER

18.07.2017

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman'ı Guangzhou'da bir grup taraftarımız karşıladı

Başkanımız Fikret Orman, UEFA'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Danışmanı Şevki Bostan ve kulüp çalışanlarımız Çin'deki programına devam ediyor.  Sanghay şehrinde Çin Futbol Federasyonu ve Çinli medya kuruluşları ile temaslarda bulunan Başkanımız Fikret Orman Çin'in diğer önemli şehri Guangzhou'ya geçti.

Guangzhou Baiyun Havalimanın'da 'Çin'deki Beşiktaşlılar Derneği'nden gelen Çinli futbolseverlerin ve Çin'de yaşayan Türklerden oluşan siyah beyazlı formalar giyen kalabalık bir taraftar grubunca karşılanan Fikret Orman'a ve kafilemize büyük ilgi gösterildi.

Başkanımız Fikret Orman'a Çinli Beşiktaşlı çocuklar siyah beyazlı çiçekler hediye etti. Başkanımız Orman da taraftarla öz çekim yaptı. Havalimanındaki karşılamanın ardından taraftarlarımız Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte araç konvoyuyla şehir merkezine hareket etti.

Beşiktaş yönetimi Guangzhou'daki temaslarının ardından yarın takımımızın FC Schalke 04 ile oynayacağı hazırlık maçı için Zhuhai kentine geçecek.