HABERLER

13.07.2017

GÜNCEL HABERLER

15. Şampiyonluğumuz Küçükçekmece’de Düzenlenen Baloyla Kutlandı

Beşiktaşımızın Spor Toto Süper Lig’de kazandığı 15. şampiyonluk, Küçükçekmece Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği bir baloyla kutlandı.

Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil'in yer aldığı balo; Küçükçekmece Taraftarlar Derneği Başkanı Güven Akkuş, Başkan Yardımcısı İlyas Akça’nın ev sahipliğinde dernek yönetimi, dernek üyeleri, aileleri ve geniş bir taraftar grubunun katılımıyla yapıldı.

Şampiyonluk pastasının kesildiği gecede konuşma yapan Ahmet Ürkmezgil, "Şampiyonluğumuzu kutladığımız böyle bir gecede taraftarlarımızla bir arada olup mutluklarına ortalık yapmak çok güzel” diye konuştu.

Şampiyonluk marşları ve şarkılarının söylendiği gecede Küçükçekmece Taraftar Derneği Başkanı Güven Akkuş şampiyonluk coşkusunu kutlamaya devam ettiklerini söyleyerek, “Kupayı Küçükçekmece’ye getirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu imkanı sağlayan Başkanımız Fikret Orman’a ve yönetim kuruluna şükranlarımızı sunuyoruz. Şampiyonluğumuz bir daha kutlu olsun” dedi.

Coşkulu gecede bir konuşma yapan başkan yardımcısı İlyas Akça, “O sene bu sene demiştik, bundan sonra her sene diyoruz. Umarım üst üste şampiyonluk sayısını arttırarak rekor kırarız” dedi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli