HABERLER

17.06.2017

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş Ailesi Vodafone Park’ta İftar Yemeğinde Buluştu

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüzün kurullarının başkan ve üyeleri, eski yönetim kurulu üyelerimiz, eski sporcularımız, Beşiktaşımızı takip eden medya mensupları ve Beşiktaşlı sanatçılarla Vodafone Park’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sıcak bir ortamda geçen iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Beşiktaş ailesinin değerli paydaşları ile bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Geçen sene burada son kez iki yıldızlı forma ile mücadele edeceğimizi söylemiştim. Bugün bu sözü yerine getirmiş olmanın sevinci içindeyim. İki sene üst üste şampiyon olduk ve göğsümüze üçüncü yıldızı taktık. Bugünlere kolay gelmedik. Zor dönemleri birlikte atlattık. Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir aile olduğunu herkese gösterdik. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, sporcularımıza ve teknik ekibimize, taraftarlarımıza, kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. ‘Feda’ diyerek bize güvendiniz. ‘Gururlan’ diyerek güneşli günleri araladık. Şimdi ‘Efendi’ olarak önemli başarılara imza atıyoruz. Daha da büyük başarılar elde edeceğimize şüphem yok. Varılan hedefler son değil başlangıçtır. Şimdi daha çok çalışmalıyız.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmasının ardından konuklarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Beyatlı ve Irak Türkleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Tütüncü, iftar yemeğinin sonunda Başkanımız Fikret Orman’a plaket takdim etti.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli