HABERLER

Başkanımızdan Beşiktaş RMK Marine Takımımıza Tebrik Mesajı

Süper Lig Play-Off finalinde Kardemir Karabükspor'u  mağlup ederek 2016-17 Sezonu Şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızı, tüm Camiam adına tebrik ederim. 

Geçen sezonun ardından Beşiktaşlılara üst üste Şampiyonluk sevinci yaşatan, sadece ülkemizde değil Avrupa kupalarında şampiyonlukları ve başarılı mücadelesiyle gururumuz olan Beşiktaş RMK Marine Takımımızın tüm teknik kadrosuna ve oyuncularına teşekkür ederim. 

Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Erdal Karacan'a, Kulüp Genel Koordinatörümüz Levent Çifter'e, Şube Menajerimiz Erdem Göksel'e ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. 

Ayrıca takımımıza sponsor olan, daima desteğini sergileyen Koç Topluluğu iştiraklerinden RMK Marine ailesine de tüm destekleri için teşekkürlerimi sunarım.

Köklü tarihi ile Türk sporunda özel bir yere sahip olan Beşiktaşımız, engelli sporuna uzun yıllardır yatırım yapan ve büyük kulüpler arasında Engelliler Şubesi'ni ilk açan kulüp olmanın gururunu da ayrıca yaşamaktadır. 

Saygılarımla,

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı